След раздялата с Благо, разсъдъкът на Куини-Алис се върна и тя се погрижи за бъдещето си! (Стана студентка)

https://hotarena.net/az-jenata/sled-razdialata-s-blago-razsadakat-na-kuini-alis-se-varna-i-tia-se-pogriji-za-badeshteto-si HotArena.net
След раздялата с Благо, разсъдъкът на Куини-Алис се върна и тя се погрижи за бъдещето си! (Стана студентка)

Моделката Куини-Алис завърши благополучно гимназия, макар че въздишките по Благой Георгиев можеха да възпрепятстват това.

 

Вече може да се похвали и с по-хубава новина, че вече е и студентка, узна HotArena!

 

Бившата любима на футболиста се изфука, че е приета да следва в Университета по архитектура, строителство и геодезия.

 

18-годишната девойка с нетърпение очаква да започне академичната година. Обучението й ще коства на баща й сумата от 660 лева на семестър, пише „Всеки ден“.

 

Напомняме Ви, че доста голяма част от близките и приятелите й се притесняваха, че в най-важната за нея учебна година – последната, Куини ходеше по акъла на Джизъса. Той я заведе на почивка в Дубай през учебно време и то не за ден или два, а за повече от седмица.

 

Същевременно Николова тогава подценяваше подготовката за матурите. За нейно щастие бохемът се разкара от живота й, а раздялата й помогна адекватно да пренареди приоритетите си.

7 Коментара

grozen bokluk i mindil

преди 8 години

Ei urod zubat blagoi i esmer te nasraha pred cqla Bg i Rusia, egati smeshnata poshla evtina kurva si

Коментирай

DIANA

преди 8 години

ja stiga be zloben bokluk te se nasraha sami Blago i Esmer sap alni otrepki

Коментирай

maleeeeee

преди 8 години

Ама ти май я познаваш много добре,а!Егати простака.Мисля,че ако си мъж,не ти е пуснала,а ако си жена......о,ужас..........ще се пръснеш от злоба,че момичето е и хубаво и умно! Алис,напред и нагоре..........слагай си ги всички злобари.....ххах,знаеш къде!!

Коментирай

mindil alis nikolova

преди 8 години

Kurvo shto se ebesh s durtaci koito imat jeni i deca, shto se zavrq blagoi da te klati chiruz umrel boqnski

Коментирай

DIANA

преди 8 години

ti maj ne si v red kakvo ti e tolkova zlobno kam tova momi4e

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

ma koi se interesywa ot taz....edna ot wsi4kite....prespali s blago....

Коментирай

xax

преди 8 години

защо пишеш като не си в час и би ли обяснил как точно са я насрали и Кой па се интересува в Русия от тези неща, кой евтин кой скъп тебе точно какво те бърка .не вярвам да познаваш лично никой от хората който коментираш и изказваш мнение и то некомпетенно .Гледай си живота и не слагай определения на непознати.Несъм сигурна че това ти споделено от някой от тези който коментираш а и не знаеш в какви отношения са към момента хората за който изказваш мнение и определения

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.