След раздялата си с Георги, Златка Райкова се зарече: Повече няма да се занимавам с бедняци, компексари са!

11864
27 Април 2016, 14:10


Златка Райкова си е взела поука от приключилата връзка с Георги Валентинов и обещава да не повтаря грешките си, разбра HotArena.


Русата Златка приключи драматично отношенията си с ММА-боеца Георги Валентинов. След първоначалния афект, тя е погледнала трезво на ситуацията и е взел категоричното решение повече да не се занимава с бедни мъже. В момента Злати ближе рани от любовното разочарование с Италия със свои приятелки. Пред тях е дала обет да пристава само на мъже с поне милион в банковата си сметка.


Според плеймейтката, именно финансовата несъстоятелност на Георги Валентинов е довела до тяхната раздяла. Всички се чудели на Злати как се е хванала с беден спортист, но тя видяла в любовта им шанс да докаже, че не е меркантилна златотърсачка. Плановете й обаче пртърпели фиаско и накрая тя остана прецакана, та даже и набита.


В началото на връзката им, Райкова гледала като писано яйце Валентинов. Возела го в скъпия си джип, водела го по лъскави светски партита, обличала го марково от главата до петите. Това разбираемо потискало ММА-боеца, който се изхранвал с мизерни наградни фондове и не можел да издържа скъпата си половинка. Междувременно Злати станала дизайнер и се замогнала още повече.


Покрай нея комплексираният Георги също си намерил начини да заработва повече и това довело до коренна променя в отношението му към плеймейтката. Той изведнъж се взел за голямата работа и започнал да се задява с различни мацки, за да покаже на Райкова колко струва и че за нейното място има куп кандидатки.


Злати не веднъж му повтаряла, че поведението му е неадекватно и той трябва да й благодарен до гроб, че го е направила известен. Тези изказвания изкарвали извън нерви боецът и той си го изкарвал на крехката блондинка. Последният път дори си позволил да я удари. С това чашата преляла и Райкова си стегнала багажа.


Сега тя избягва всякакви контакти с бившия си и е в търсене на принца с единия милион. Трябва обаче отново да е внимателна, защото преди Георги бе с Камен Куката, който разполага с големи възможности, но това не го спираше да я ступва доста често.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сандокан
преди 2 години
-1
хах беден звучи като обида,ама и бедния може да обича,ама друго си е да богат нищо че ще я шамари и унижава само пара да има браааат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди 2 години
0
Ем в случая и бедният я е унижавал и шамарил (поне според статията). Идеята не е да обижда богатите, а може би просто е осъзнала, че той само я използва за пари и слава. (интересен обрат, обикновено плеймейтките използват богаташите за пари и слава)
Хуйо Балкански
преди 2 години
-1
Златка май се връща към старата професия. Само, че там богатите плащат за секс, но не и да ги предпочетат за жени и майки на децата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 2 години
-2
права е, много от българите са комплексирани. а между другото тя беше от най-хубавите плеймейтки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени