След разкритие на HotArena стана ясно: Алисия е махнала 2 ребра

https://hotarena.net/laifstail/sled-razkritie-na-hotarena-stana-iasno-alisiia-e-mahnala-2-rebra HotArena.net
След разкритие на HotArena стана ясно: Алисия е махнала 2 ребра

Фолк певицата Алисия действително си е махнала две ребра. Това се потвърди, след като HotArena първа писа за подозренията, които обикалят общественото пространство.

Изпълнителката от Вакарел открай време е известна с претенциите и амбициите си да се ремонтира. И в стремежа си да изглежда съвършено стига до крайности.

Последната й прищявка е отстраняването на ребрата, а слуховете за тази промяна витаят от месеци.

По последна информация, фолк звездата е платила най-малко 3000 евро за процедурата. Но сумата е смешна за нея, тъй като тя е затрупана от участия и понякога й се налага да излиза поредни вечери из заведенията. Или дори да се ангажира с по няколко участия на вечер.

Както HotArena писа, суетната изпълнителка е готова да стигне до крайности, за да се сдобие с идеалната в своите очи фигура. Като се започне от пиленето на носа, ботокса в устните и лицето, през силикона в бюста и задните части, фолк звездата не е пощадила нито една част от тялото си.

В светските среди се шушука, че изпълнителката вероятно е похарчила едно малко състояние за подобрения по себе си. И още повече за поправяне на подобренията, които изглеждаха некачествени.


Що се отнася до отстраняването на ребрата, махането на двете „плаващи” ребра е интервенция, която е доста популярна във фолк средите. Глория бе една от първите, които си направиха подобна интервенция, пише \"България днес\".

Тя се предприема от жени, които искат да си намалят талията, както е в случая с родната изпълнителка. Що се отнася до чалга примата, тя така и не призна, че си е правила операцията, но и не отрече.


След нея се зашушука, че на подобна интервенция се е подложила и мис България 2009 Антония Петрова. А моделът Златка Димитрова публично призна, че мисли един ден да си махне ребрата.

Но засега не изглежда да се е подложила на това. Що се отнася до Алисия, в желанието си да има „прищипано” кръстче, певицата явно е готова да понесе всякакви изтезания.

14 Коментара

Никиту М. къдравия

преди 6 години

Това е PR стратегия, да пишете нещо бомбастично нелепо и да отклоните вниманието от друго, което е любопитно в момента за посетителите на ТОВА САЙТЧЕ. А именно – ОГРОМНОТО УНИЖЕНИЕ НА ПРЕХВАЛЕНАТА ВИ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА, КОЯТО БЕ НАДЦАКАНА НА НАГРАДИТЕ НА ПЛЕЙМЕЙТ АЛ СТАРС ОТ ГРОЗНАТА ЗЛАТКА ДИМИТРОВА!!! Язък ви за хвалбите и чудото, язък, че курволета се съблече на 30 години да се снима като гол червей, язък й за очакванията и приготовленията – завлече се натъкмена на шоуто с очаквания да е първа и загуби!!! А ПР-ката на Папараци Калина Паскалева да не ни мисли за малоумници; това, че четем тук смехотворните й напъни да величае Николета е само за наше искрено забавление.

Коментирай

mimi

преди 6 години

Sashtata si e mahnala si e rebra samo che ne s operaciq a s fotoshop xaxa

Коментирай

mimi

преди 6 години

Fotoshopiran dinozavar

Коментирай

хахахахаха я тихо

преди 6 години

Тая па! Я да те видим теб какъв динозавър си, овца злобна, анонимна! Повечето кифли, които коментират Алисия по този начин биха изглеждали трагикомични до нея с тази й фигура!

Коментирай

haha

преди 6 години

Tqloto si e neino i tq re6ava kakvo da pravi s nego, ama golemiqt rezil na 'VELIKATA" "LEGENDA kLOZETKA lOZANOVA E TOVA VE4E E DRUGA RABOTA SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEH......

Коментирай

Мхм

преди 6 години

Ако си беше махала ребрата, мисля, че щеше да има доста тънка талия, а нейната си е напълно нормална, съобразно пропорциите и килограмите й. Просто е дребна.

Коментирай

До mimi

преди 6 години

Аааааааааааааааа mimi-to моля, моля ама фотошопирания динозавьр, бронтозавьр и както още си искате я наричайте е само една и това е "легендата" на всички плеймейтки Николета Лозанова, тя се самообяви за такава де, та по протокола тя е личността сьс снимки на макс фотошоп чааааааааааааак до неузнаваемост...гледаш го и се чудиш тя ли е, не ли тя.

Коментирай

Dora

преди 6 години

Neprosvetena Hot Arena ,botox ne se injektira v ustnite i dolnata 4ast na liceto .glupavi .negramotni statii .koi vi dava zaplati ?!

Коментирай

aide, aide

преди 6 години

Alisiq po natura si ima dreben kokal, slabi4ka e i finna. Mnogo e nejna i tova za rebrata sa palni fantazii na nqkoi bolen mozak . Ima jeni koito sa si tratli po priroda, edri i samo s glad i fitnes mogat da dokarat (gore-dolu) tqloto na Alisiq.

Коментирай

real

преди 6 години

Каквото и да си оперира, нагримира и облече все си е с кофти черти, грозни очи, лоша кожа, дефектни зъби, които е наследил и сина и и никакъв природен чар или харизма каквито имат Преслава, Анелия, Камелия и др. От природата не може да се избяга, а те само търпят болки, упойки и си пръскат парите на вятъра.

Коментирай

GG

преди 6 години

Всъщност може да се инжектира както в устните, така и в долната част на лицето. Попълва и изглажда устните, а в долната част на лицето и изглажда бръчките около устните.

Коментирай

hehe

преди 6 години

не разбирам защо трябва да правите публични психическите отклонения на жената? Дори и да не си е махнала ребра, останалите операции и факта,че си смени изцяло лицето говорят достатъчно!

Коментирай

GG

преди 6 години

Смени го с цел да заприлича на някой, но от близо истината крещи.

Коментирай

Cami

преди 6 години

I was really confused, and this answered all my qusesiont.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.