След шока от скандала с Кристиян и след кофти контузията при последния си мач, Божинов намери опора в децата си! (Ето какво обеща на сина си Валерко)

https://hotarena.net/laifstail/sled-shoka-ot-skandala-s-kristiian-i-sled-kofti-kontuziiata-pri-posledniia-si-mach-bojinov-nameri-opora-v-decata-si HotArena.net
След шока от скандала с Кристиян и след кофти контузията при последния си мач, Божинов намери опора в децата си! (Ето какво обеща на сина си Валерко)

Куп неприятности се стовариха върху главата на Валери Божинов през последните няколко седмици. Футболистът обаче не се предаде пред тях, а се съвзе, благодарение на децата сиВалери – младши и Никол, узна HotArena!

 

Изказванията на участника-хомосексуалист в „Биг Брадър“ - Кристиян Стойков, при това в национален ефир, а именно – че лицето е „преспало с Валери Божинов“,

 

сринаха психиката на спортиста.

 

Нападателят на „Партизан“ прие, че признанието на момчето е свързано с него и в яда си обяви, че ще потърси сметка на реалити героя в съда.

 

Дори адвокатът на Валери – Георги Градев, бе нарекъл емоционалното състоянието на футболиста, след като е чул думите на Кристиян - шок, който е продължил близо 2 часа.

 

В следващите няколко дни Божинов също бил не по-малко афектиран и не можел да преживее клеветата.

 

Стойков все пак се извини на футболиста на следващия ден, след като бе изгонен от Къщата. Но това едва ли е заличило психическата „травма“ на Валери от раз.

 

Покрай този скандал съпругът на Николета Лозанова се сблъска и с няколко несполуки в професионален план. В последните два мача на „Партизан“ Божинов не успя да бъде особено полезен на отбора си, въпреки че се беше заканил, че ще даде максимума от себе си.

 

Дори при последния двубой срещу „Бате Борисов“ се контузи още в самото начало на първото полувреме и бе изваден от игра.

 

Най-голямата му мечта – тимът му да се класира за „Шампионска лига“, също не се сбъдна и „Партизан“ отпадна. Сега повече от всичко желае травмата на глезена му да мине по-бързо, за да влезе в състава на националите срещу Норвегия в квалификациите за Европейското първенство в началото на идния месец.

 

Докато за физическите наранявания на Божинов се грижат лекари, то за оздравяването на душевните му – се грижат двете му деца – Валерко и Никол. Отстрани изглежда, че те го зареждат положително и го карат да забравя за неприятностите. Вдъхват му кураж и го насърчават да гледа по-оптимистично на бъдещето.

 

Това подсказа самият спортист в Instagram, където изпадна в сантименталност и публикува две снимки, на които той е с наследниците си поотделно.


\"\"

 

За Никол написа, че тя е неговата любов, а за Валери – че е неговата гордост и му обеща, че винаги ще бъде до него.


\"\"

 

Съпругата му – Николета Лозанова, също му оказа подкрепа, а по какъв начин – припомнете си ТУК.

 

 

12 Коментара

eli

преди 8 години

как може да дели децата едното е любов ,а другото проста го има за да се гордее ,ако бъде до него колкото досега ............................?

Коментирай

РЕАЛНО

преди 8 години

Фактически е така: Николета, пошла или не, му е съпруга и изобщо няма и дума да стане да се разделят, защото Валери е като омагьосан от нея, а Никол е любимото му дете. Николета си живее живота на милионерска съпруга, че и по-добре, никой не й държи сметка за нищо. Снимките с Никол са от дома им, там са и мечетата, които жена му обожава. А снимката с Валерко е направена на улицата, там е и целият детски отбор на ДИТ където детето играе. Отношението към момченцето е като към племенник или далечен роднина, с успехите на който се хвалиш, но не е заел цялото ти сърце.

Коментирай

P'´´hryuioo

преди 8 години

Toi Valeri pak 6te vi razkaje igrata hihi. Liano a mu e supruga to4no kolkoto Alisia :). lozanova se zadodolqva edinstveno kogato toi otiva da si vidi du6terqta spukva se da gi snima s cel imenno vijte toi si e v ka6ti. da ama ne, toi ne e s neq ili po to4no kazano e s neq kolkoto s Alisia ;))))).

Коментирай

123

преди 8 години

Само, че бракът им е фиктивен и вече всички го знаят само зомбираните фенове-пубери на Никлузета не. Милионерска съпруга може само да си мечтае да е в Сърбия са по-зле и от тука, виж ако визираш Шиши- да ама той не е толкова тъп, че да вземе к.....а на държавата. Колкото й да не й се вярва Никлузетка ще затъва все повече. Неспособна на нищо на дърти години ще мизерства със 100лж пенсиика

Коментирай

jenn

преди 8 години

ееее, ако ще на Луната да кацне пак ще му намерите кусури .. в профила му в инстаграм има друга снимка с малкия и отбора му, вижте и ще направите връзката

Коментирай

Лили

преди 8 години

...там са и мечетата, които жена му обожава... хахаа това ако е вярно тая наистина е спряла да се развива умствено на 14 хахаха. Сигурно и нанка с тях, за да я пазят от тъмното

Коментирай

jenn

преди 8 години

РЕАЛНО, обясняваш се все едно си Николета, даже съм много склонна да вярвам, че РЕАЛНО това си ти. Ако не си, то значи се още по-психо и от нея...

Коментирай

lili

преди 8 години

i dvete deca s po edin roditel valerko s alisiq ,a nikol s valeri

Коментирай

мдааааааааааа, и така само да ви светна че Валери е бил заедно с малкия в Сърбия

преди 8 години

Мда, само че Валери е бил с малкия заедно в Сърбия, защото детето е участвало в мачове ;) и баща му го е подкрепял :D и добре че Алисия има малко повече мозък в главата си за да не снима и веднага да публикува снимки от нейният апартамент, със сигурност се е видял и с нея :)))))))))))). Иска и се на бившата да е отново настояща, милата какво ли не прави само и само да се води все още Божинова, но всички знаем че бракът и е фективен, жалко нали Николета..а колкото до мечетата, личи си че тази жена има мозък колкото на врабче. Добре че Валери е разумен.

Коментирай

do jenn

преди 8 години

Именно, но тия тук публикуват това което на тях им харесва а и да изглежда не както е в действителност хаха. Алисия си ходи по участия а Валери се грижи за малкия, трябва да наваксва, все пак изгуби няколко години и сега се вижда че прави всичко възможно за да присъства в живота на сина си .

Коментирай

Tanq

преди 8 години

A koq e srabkinqta s hubavoto dupe, koq to mu izpra6ta6e celuvki i uspeh za posledniq ma4??????Za6to ne publikuvate i neina snimka, za6to nqma nikakuv material za tova??????

Коментирай

valeri ne e tolkova glupav, za kolkoto go mislihte- te niamat brak. znam faktite

преди 8 години

hich ne mu e sapruga i nikoga ne e bila- niamat podpisan grajdanski brak. zatova gospojata si trae, zashtoto, ha se e obadila, ha Valeri si e otvoril ustata. i ne samo, che shte spre parichkite, ami shte i se srine image-a. Atova dragi mi, Realno e edinstvenoto, koeto ima tazi kuha tikva.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.