След скандала с Галена, Андреа не спира да подкрепя Преслава (Вижте какво каза певицата)

4102
29 Август 2016, 12:24


За скандала, който избухна след раздаването на годишните музикални награди на „Пайнер“ ще се говори дълго. Галена не уважи церемонията в знак на протест, че наградата „Певица на годината“ отиде в ръцете на Преслава за седма година. Това сложи край на приятелството между двете фолк певици, които не се поглеждат.

За всички е ясно, че след скандала, Галена активно отбягва всякакви срещи с Преслава! Защо ли?

Андреа застана до своята приятелка още от началото на този скандал, като с времето не спира да подкрепя и да сипе суперлативи за нея. Хората, които са наистина щастливи, не завиждат и не чернят чуждия успех, ето защо Андреа и Преслава вече толкова години се уважават и показват, че въпреки всичко в тези среди може да има приятелство, стига и двете страни да са готови за това.

В интервю за в. „Труд“ Андреа споделя:

„С годините успях да опозная Преслава и разбрах, че тя е човек на когото можеш да разчиташ. Едно от най-хубавите й качества е, че тя уважава хората около себе си, независимо дали са конкуренция или не. Качество, което липсва на мнозина. Радвам се, че сме приятелки и й пожелавам да бъде все така усмихната, здрава и щастлива“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
-3
Преслава няма и характер да заяви друг тип позиция към някого. Тя до такава степен е блокирала всяка изява на критичност и аналитично мислене, за да може навсякъде да пасне и на всеки да се хареса, че тотално се е обезличила, ако изобщо някога е имала самоличност и поне някакви наченки на характер, което аз лично не вярвам. Тя отчаяно иска всеки да я харесва, да я вижда като много мила и добричка, затова и никога не ще се осмели да заяви твърдо някакво мнение или позиция за нещо и да ги отстоява. Галена едва ли завижда на някого, когото отдавна е надминала и това не мисля, че е "чернене", просто отстояване на позиция, демонстриране на характер и изискване за справедливост. Това не й пречи да си е много щастлива с личния си живот и с кариерата си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
Преди 1 година
0
koi izpi birata neeeeeeeeeeeeeeeeeeee a koi iztri komentarite
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
h
Преди 1 година
0
koi izpi birata neeeeeeeeeeeeeeeeeeee a koi iztri komentarite
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени