След статията на HotArena: Ели Владкова бясна! Пенка: Боклуци, няма да им се размине!

4029
03 Януари 2014, 10:57


Ели Владкова е бясна след публикацията на HotArena.net относно слуховете, че няма да получи хонорара си от Биг Брадър, както и Джийсън, Пенка и Киро Скалата.

 

Разкритието бе направено от Валентин Кулагин, на когото лично Ели се оплакала за шашмата в чат във Фейсбук.

 

 „Казах какво чух, то стана роман. Валентине… А дали е вярно... украсено е като коледна елха. Такива женски имена не ползвам, никога!“, разсърди се Ели.

 

Припомняме: вчера HotArena.net гръмна с новината, че блондинката и още трима брадъри няма да си получат хонорарите от Олд Скуул, защото не са играли по свирката им.  

 

„Пълни боклуци! Няма да им се размине“, включва се и Пенка в коментарите във Фейсбук, научила за измамата. Ели бърза да я успокои, че това са само слухове и времето ще покаже дали има истина в тях.

 

„Винаги съм коректна в отношенията си с хората или поне се стремя. Когато името ми се замесва в слухове, държа да знам защо и къде съм сгрешила. Ако знае един, знаят още 21 около него. Поне не коментирам никого, не коментирам и обстоятелства засега. Тук в слуха сме четирима, щом се носи отнякъде, има начало все пак“, заключва Ели.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 4 години
0
Направиха рейтинг на гърба на хората и ХОП! Няма да им платим... Естествено!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени