След сватбата: Есмер ЗАРЯЗВА Благо! Мария пред развод! (+Какво още вещаят звездите)

https://hotarena.net/laifstail/sled-svatbata-esmer-zariazva-blago-mariia-pred-razvod HotArena.net
След сватбата: Есмер ЗАРЯЗВА Благо! Мария пред развод! (+Какво още вещаят звездите)

Очакваният сценарий Благой Георгиев отново да залитне по младо гадже и да зареже Есмер Омерова, този път няма да се сбъдне.

 

Напротив – именно татарката ще е тази, която ще остави футболиста, научи HotArena.

 

„Ако има кой да напуска брака, това ще е тя. В този случай първоизточникът няма да е той, Есмер ще е водещата фигура“, вещае нумерологът Нели Колева.


Тя допълва, че Омерова е човек, който не търпи своеволия и ще има много изисквания към Благо.

 

Раздялата им обаче няма да се случи скоро. Двамата ще имат щастлив брак, който ще продължи години напред, но със сигурност няма да е до живот.

 

Същото вещаят звездите и за фолк певицата Мария. Бракът й с Християн Гущеров, колкото и перфектен да изглежда, рано или късно ще бъде разтрогнат.

 

Причината е в Мария, която е кармично обречена на раздели.

 

Заложено й е да се чувства вечно неудовлетворена от мъжа до себе си, което води до по-чести смени на партньорите, обяснява пред „България Днес“ Колева.

3 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Госпожо Колева,вие и всички като вас,с кого сте сключили договор.......... Такива ли неща се говорят на хората,срам от БОГА ,нямате ли!! Ако сте наистина християнка,трябва да знаете,че всякакви такива врачувания ,са в разрез със светата Библия и религията ни............ПФУ.....СРАМ!! Дано тази статия,е поредната измислица на Хот Арена,и вие,ако наистина ви има,нямате нищо общо с това!!!

Коментирай

Bravo!

преди 8 години

Bravo !

Коментирай

2

преди 8 години

GLUPOSTI NA TURKALETA!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.