Слугини отглеждат сина на Деси Цонева докато тя не изтрезнява в Къщата

7845
23 Октомври 2016, 10:17


Докато Деси Цонева се вихри в Къщата на „ВИП Брадър”, нейната майка Мариана е единствената, която се грижи за сина й  от внука на комунистическия кадър Пеко Таков – Янчо Таков-трети. Бабата обаче не смогвала да се грижи за хлапето, тъй като била заета и с изкарването на прехраната за семейството, научи HotArena.

Малкият Янчо бил поверен почти изцяло на прислугата, свидетелстват учителки  от Италианския лицей в София, където малчуганът е първолак. Докато гони популярност във „ВИП брадър”, загърбила дори траура по баща си Митко Цонев, детето на Деси се  отглеждало  от слугини и шофьори, пише "Уикенд".

След смъртта на известния водещ за цял ото домакинство и сметките легнали върху плещите на съпругата му Мариана. Поради ангажиментите й с бизнеса с недвижими имоти Цонева нямала достатъчно време да обръща внимание на внука си. Всяка сутрин до училището му го водели шофьор и бавачка, която го обгрижва като майка.

„Янчо е прекрасно дете, но е много чувствителен. Смъртта на дядо му бе достатъчно голям удар за него, а сега и майка му го остави, за да ходи в този панаир”, споделят близки до семейств ото. В училището на Янчо също били изумени, че 7-годишният малчуган общувал повече с бавачката и шофьора,  отколкото с близките си. Много по-рядко време за него намирал и баща му – Янчо Таков-втори, който го взимал при себе си, но само през  уикендите. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
Преди 1 година
0
Така наречените от вас слугини са високо образовани жени с възпитание и интелект. Майките и бабите на хайванчетата, за които се грижат са мързеливи и надути шматки, които имат пари кой знае от какво!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени