Слух: Алисия и Ники се сдобриха навръх Нова година?

https://hotarena.net/pod-pricel/sluh-alisiia-i-niki-se-sdobriha-navrah-nova-godina HotArena.net
Слух: Алисия и Ники се сдобриха навръх Нова година?

Алисия и Ники пак са гаджета, като сдобряването е станало навръх Нова година. Такъв е най-актуалният светски слух от последните часове, научи HotArena.

Двамата са имали предварителна уговорка да посрещнат 2016 г. заедно.

Доказателство за поредното затопляне на отношенията им е й признанието на Михайлов от преди дни, че е купил подарък за приятелчето си Валерко - син на Дойчева. Това е поредното сдобряване между Алисия и Николай.

Отношенията им се затоплят винаги по следната формула:

Михайлов го удря на настоятелна и продължителна молба тя да му прости многобройните грешки, тоест изневери. Певицата първоначално се дърпа, но после омеква. И всичко това завършило с хепиенд.

Така до следващото кръшкане на Ники и съответно до следващато сърдене на Алисия. Звездата на Ара обаче си е взела поука, че в крайна сметка Михайлов винаги ще си остане с ергенско поведение. За това има паралелна връзка.

Както HotArena разкри, тя е доста близка с министерския син Павлин Гагаузов. Младият милионер, който се вихри в областта на енергетиката, излиза с нея от няколко месеца и се говори, че бил луд по певицата. Павлин Гагаузов е по-малкият син на бившия регионален министър в правителството на Сергей Станишев – Асен Гагаузов. В сравнение с вратаря Ники Михайлов, с когото имат поразителна прилика, Павлин е на светлинни години напред във финансово отношение, споделят запознати.

Скоро Алисия получи от Гагаузов дрехи, чанта и бижута на стойност 10 бона. Това не се беше случвало на певицата от периода, когато беше гадже на Божинов. Ася сияела от радост заради щедрите жестове, от които беше лишена, или е получавала супер рядко, от Ники Михайлов.

12 Коментара

тити

преди 8 години

Такива са сладури двамата заедно ,да им ядете ушите кАто ги дъвчете непрекъснато!

Коментирай

Милена

преди 8 години

Какви "разкрития", какви измислици! Оставете хората на мира!

Коментирай

хубава и успяла в професията си жена

преди 8 години

Дали са били разделени или не , само във вашите глави и драскания ще остане! Нека са щастливи въпреки, че не го харесвам, но щом е щастлива с него живота си е неин. Тя е последователна и сериозна жена! Дано не си изгуби годините с него!

Коментирай

страхотна е

преди 8 години

Този мъж не веднъж е казал, че обича безумно Алисия и няма да позволи друг мъж да я притежава. За жла участ и ангелът му е слаб. Дано тя излезе по-силната и да избере правилният!

Коментирай

проститутката от арабския сектор

преди 8 години

Като гледам снимката на Алисия и се сетих на момчента за прическата и която тя омбре тя я има много преди само снимката е споделяна видимо още Януари 2015 , а тя е много от преди. А, Николета се изпъчи с нея късно лято -есента. както и конската опашка с която Алисия беше още 2011 с русата коса, Николета едва сега се разнася пред Плейн, Млейн и останалите с нея сега. Копирачка, позьорка, нагла , дебелоочлива , неграмотна и невъзпитана лъжкиня !

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

towa e neweroiatna dwoika...mn. goteni i sladki...kakwoto i da pi6ete...te prosto se obi4at...swirkoleta ne moge da go pregiwee...6te se dopobarka...alisia e krasiwa...ymna...obi4ana i 6tastliwa....za razlika ot samotnia trawestit nikoleta...

Коментирай

ХВ

преди 8 години

Тя се среща с друг мъж. Грешна ви е информацията. Жената пет години го чака да и предложи брак, но просто не са един за друг и няма смисъл да седи във връзка без развитие.

Коментирай

да

преди 8 години

Дай Боже, да е истина! Тя заслужава семейство и мъж , който да я обича, зачита и уважава! Невероятна жена е! Аз също много я харесвам, като човек!

Коментирай

ХотЛайнена

преди 8 години

Заедно или не , това не засяга никого освен тях. По интересното в статията е, ....... синът на Дойчева. Припомняме на Хотлайнена, че този син не е на Дойчева , тя не си го е донесла от тях и не го е родила сама, а е плод от над 5 годишната връзка на семейни начала и първата жена в семейния живот, както и първородното му дете- синът на Валери Божинов и АЛИСИЯ.

Коментирай

тъпунгер,

преди 8 години

Алооо злобното с отрицателния вот...... Нима не е така?

Коментирай

Ha!

преди 8 години

Ha, vrazkata na Valeri i Alisia se e zadarjala dosta pove4e ot kolkoto fal6iviq mu brak s Lajnomet Lozanova. Huuubava rabota, a bqha uj tolkova vlubeni ;).

Коментирай

!!!

преди 8 години

С който и да е , дано да е щастлива и обичана!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.