Слух: Алисия върнала часовника за 14 бона на Бирмата? HotArena разкри: Лъжа е! Дори се задават нови яки подаръци! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/sluh-alisiia-varnala-chasovnika-za-14-bona-na-birmata-hotarena-razkri-laja-e-dori-se-zadavat-novi-iaki-podaraci HotArena.net
Слух: Алисия върнала часовника за 14 бона на Бирмата? HotArena разкри: Лъжа е! Дори се задават нови яки подаръци! (Подробности)
Според последните клюки Алисия и Геоги Станоев са се разделили след чутовен скандал, дочу HotArena.

Певицата разкарала любимия си, защото получила неопровержими доказателства, че той я използва, за да прави напук на голямата си любов Преслава. Дори вбесената звезда на „Ара“ върнала часовника, който Бирмата й подари за 8 март за 14 бона, изработен от 18-каратово злато и инкрустиран с 30 диаманта.


Оказва се, че това са само слухове. Според близки до двойката те са заедно и са все така щастливи и влюбени. Алисия не само не е върнала часовника на своя любим, но продължава да се радва на подаръците, с които той не спира да я изненадва. Припомняме, че Бирмата закупи парцел земя край Перник, където ще вдигне палат за Алисия, построен по нейна идея и проект.

Откакто е с Бирмата Алисия не спира да се хвали със скъпи дрехи и луксозни пътувания. Последната изненада, която милионерът й поднесе, бе пътуване до Френските Алпи, но с частен хеликоптер.

10 Коментара

emi

преди 8 години

Tq Aseto tova e iskala cql jivot,materialnoto

Коментирай

Соня

преди 8 години

да не забравяте че точно в този сайт описвахте от "достоверни, сигурни източници и близки приятелки на Алисия" че е върнала часовника и че има такъв.

Коментирай

567

преди 8 години

Стига сте ни занимавали всеки ден с тая колко по важни неща има за който може да пишете кой какво и купил подарил такива жени са жалки само в бг може да ги величаете

Коментирай

жужи

преди 8 години

Вчера ги разделихте,днеска ги събрахте.Николето пак видения ли имаш?Малииии малиииии мъка.

Коментирай

lollypop

преди 8 години

Да бе, ще върне тя! Това е от породата "кръв повръщам, пари не връщам". Все пак не е с него заради красивите му очи :D

Коментирай

Няма ли кой да ви осъди най-после жълтурковци болни

преди 8 години

Всеки ден се завират в гъза на Алисия.Писнахте ни!

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Каква Николета ,бре,алоууууу ,пак ти се привижда? Просто Алисия скоро ще пуска нова песен-сама пусна част от нея и е нужна рекламка малко.А това означава за нея следното-разделих се с любимия,а после пак се събрах с любимия,няма нищо ,че такъв няма.Всички вече разбраха, че покрай новата песен се почва шумотевица около личния и живот- в повечето случаи лъжи и безсмислици,за да последват после корици,участия ,интервюта-толкова е смешна и банална тази измислена звезда и певица ,че ми се драйфа от нея ,творчеството и измислените и драми!

Коментирай

до ехоо

преди 8 години

Ей, много знаещите, как не разбрахте,че тъпото цигане Николета изпраща всички "новини" на този невероятен сайт? Пропуснали сте май скрийншотите от фейсбука на проститутката за Алисия, които тези малоумници постнаха без дори да видят! А на мен ми се драйфа от теб, Кво правиш тука като цяло?

Коментирай

xaxax

преди 8 години

Следващото гаженце ще е от даскалото на Валерко. Някой от горните курсове с богати мама и татко. хахаххаа

Коментирай

Vol

преди 8 години

Ася подаръци не връща. Даже ги разпродава набързо за да не си ги вземат после. За какво мислите, че се подхвърля в креватите с необлизани малки момченца? От истинска и изпепеляваща любов? Тя от дълги години се изхранва с проституция. Даже дете роди от такъв пикльо с жълто покрай устата, за да си осигури охолен живот.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.