Слух: Галена провали годишните награди на „Планета“! Без церемония през февруари

5794
30 Декември 2016, 10:44


След миналогодишния саботаж на Галена на церемонията, където не дойде да вземе нито една от статуетките си, Митко Пайнера решил изобщо да не поощрява певиците си, след като те нямат уважение към събитието.

С или без награди пък е повече от ясно, че Преслава отново е "Певица на годината" и няма как иначе да бъде след като е първенец в класацията с хонорари. Нейният е цели 10 бона за час и половина пеене и макар да дава половината на шефа си, тези дни стана ясно, че слага останалите в малкия си джоб.

Краят на една чалга империя ли е това щом традиционните награди вече ще са само мираж? Първо без турнета, сега и без награди. Очевидно жанрът наистина е в криза, твърдят меломаните.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
оя
Преди 1 година
-1
Нормално Преслава да прибира статуетката и да е най-пробутваната като "най-успешна" и "най-хитова" без значение какво прави и без значение дали изобщо нещо прави, защото уговорката й с Митко Пайнера е такава, че той да я пробутва като най-добрата, скъпата и т.н., а тя да приема максимален брой участия с максимален процент за него. Тя няма семейство, може да се отдаде на 100 % на пътувания и участия целогодишно и тези, които се справят далеч по-добре от нея биват оставяни назад, защото не заделят такъв процент като нея на шефа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени