Слух разтърси чалга средите: Бирмата изгони Преслава с охрана

3631
10 Януари 2014, 10:28


Нова драматична серия от безкрайната сапунка „Между любовта и винкело” с Преслава и Жоро Бирмата в главните роли, се е разиграла в последни дни.  Горещата клюка донесе до ушите на HotArena.bet, че милионерът от Перник е изгонил звездата от дома си, след като тя имала смелостта да му вдигне скандал за изневерите му.

 

За следящите особените им отношения вече не е тайна, че самозабравилият се паралия от миньорския град периодично кръшка на една от най-желаните жени у нас. Подвизите в чуждите легла на нереализиралия се като футболист Георги Станоев лъснаха, след като самият той начеша крастата си на голям мъжкар, хвалейки се пред приятели, че е

 

изневерил над 100 пъти

 

на иначе преданата си половинка, писа "Всеки ден".Съмнения за това редовно гризяли рогоноската Преслава, но допреди дни тя си затваряла многократно и очите, и ушите. Този път обаче не издържала и вдигнала страхотен скандал на приятеля си. Драката помежду им се разпалила в къщата на Бирмата в един от луксозните столични квартали.


В прав текст звездата на „Пайнер” го попитала докога смята да я унизява публично. Не взела обаче страха на баровеца и той й отвърнал, че животът си е негов и че ако той не се вписва в идеалите на певицата за идеално битие, е свободна да си търси късмета на друго място. Добричлийката се опитала да налее акъл на по-младия си любовник, че ако продължи да си го слага където свари, обрича на крах връзката им и

 

е близо денят, в който тя е го зареже

 

Ако се вярва на клюката, Бирмата почервенял от нерви, когато Преслава му заявила, че спира да спи с него, защото не се знае дали не е пипнал някоя срамна болест.


С това чашата преляла и женкарят извикал охраната си, за да изведат певицата от къщата му, където тя живее от две години. Не й дал възможност и време да събере дори вещите си от първа необходимост. Това била и причината от 27 декември насам Преслава да обикаля страната с един и същи тоалет. Тъй като всичките й сценични облекла останали зад дуварите на къщата на Станоев, на няколко поредни участия – в Шумен, Стара Загора, София и Пловдив, певицата се появила с черна кожена рокличка.


Това стана и повод звездата да бъде неприятно коментирана из Интернет. „Тази рокля сигурне вече се е вмирисала от носене. Да ти съберем пари за нова рокля, Преси?!”, не спестиха критики по любимката си феновете не звездата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мики
преди 4 години
0
Това преразказ на очевидец ли е или свободно съчинение. Кой е бил там и е слушал диалога между двамата? Дори и да е било така, нима има някой, който да смята, че Преслава ще пее с едни и същи дрехи, понеже видите ли другите й премени останали зад високите зидове на къщата на Бирмата? Тя за няколко часа ще успее да си поднови гардероба и да ходи на участия с нови рокли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени