Слух! Валери Божинов свалял Симона Пейчева (Виж как гимнастичката изкоментира клюката)

https://hotarena.net/laifstail/sluh-valeri-bojinov-svalial-simona-peicheva HotArena.net
Слух! Валери Божинов свалял Симона Пейчева (Виж как гимнастичката изкоментира клюката)

Спекулация вкара спортистката и участничка в предаването „И аз го мога“ по Нова - Симона Пейчева, в кревата на футболиста Валери Божинов, узна HotArena!

 

Красавицата обаче категорично отрече да има някаква доза истина в мълвата.

 

Името й бе забъркано в скандал с Кубрат Пулев и Боби Михайлов. Миналата година Симона избухна срещу изказванията на двамата, че боксът не е гимнастика, а тежък спорт.

 

Тези думи разстроиха Пейчева и тя избухна в социалната мрежа, че това, което практикува, не е по-лесно, макар отстрани така да изглежда, пише „Галерия“.

 

„Когато Кубрат падна от Кличко, го защитих във Фейсбук. Българите сме царе в това да оплюваме героите си, когато паднат. Не съм обидена от твърденията на Кубрат и Боби. Футболистите и боксьорите, като мъжкари, сигурно искат да внушат, че техните спортове са тежки и трудни, а нашият – грациозен и нежен.

 

Не съм съгласна някой да омаловажава усилията ни“, категорична е Симона.

6 Коментара

>???

преди 9 години

Xaйдe cтигa вeчe, ocтaвeтe Baлepи нa миpa! He ви ли cтaнa яcнo, чe ниĸoй нe вяpвa нa пopeднaтa ĸлeвeтa, ĸoлĸo oщe oпpoвepжeния ви тpябвaт????? Taя пoбъpĸaнa ĸoзa Hиĸoлeтa нe cпpя, и ĸaĸ нe paзбpa чe пpocтo нямa cмиcъл дa пpoдължaвa дa oчepня Baлepи, зaщoтo HИKOЙ нe ce вpъзвa нa злoбaрските й номера!

Коментирай

...

преди 9 години

Е вчера очерняше Алисия,днес е ред на Валери ,жената трябва да си създава работа ,да си разнообразява живота... Макар ,че така според мен само настройва хората срещу себе си ..

Коментирай

tony

преди 9 години

Той все сваля тоя Валери бре. Голям сваляч, голямо нещо. А самочувствието му е до небесата. Жалко, че няма огледало да се види колко е грозен.

Коментирай

Toi

преди 9 години

Тия се побъркаха от ХотАрена Понеже тема интересна на деня е развода на Николета и Валери и сега максимално ще се възползват от случая. Знайни и нензайни ще му бъдат преписвани. А ТОЙ ДАЛИ ЗНАЕ, ЧЕ Е СПАЛ С ТЯХ ИЛИ ЧЕ ИМА ЛЮБОВНИЦИ? :) СМЯХ! Момчето си има ангажименти и тренировки с клуба и не стой по цял ден в профила си, има АДМИН същата, която е и на Николета, и която безспирно си пуска линка с профила в страницата му, да бъде харесана, забелязана и добавена. Жалко малко момиченце с болни амбиции

Коментирай

???

преди 9 години

СПРЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ И ХАРЕСВАТЕ ПОСТОВЕТЕ НА ТЕЗИ ДОЛНИ ГЛУПАЦИ ОТ ХОТ АРЕНА. ОТ ТОВА СЕ ХРАНЯТ ВЪРХУ ГЪРБА НА ДРУГИТЕ. ОСТАВЕТЕ ГИ ДА УМРАТ ОТ ГЛАД!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

taia tapa swirkoleta.....da pogledne sebe si.....kakaw boklyk e.....4e togawa da ni nawira koi kogo swalia.....egati myxlata...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.