Смъртта на Арнолд Шварценегер взриви мрежата (Актьорът починал от сърдечен удар)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/smartta-na-arnold-shvarceneger-vzrivi-mrejata HotArena.net
Смъртта на Арнолд Шварценегер взриви мрежата (Актьорът починал от сърдечен удар)

Шокираща новина обикаля от часове социалните мрежи. Арнолд Шварценегер е мъртъв, научи HotArena.


Новината бе публикувана в няколко електронни издания в САЩ, а след това се появи и на други места. Избухна обаче истински скандал, след като  сайтът MSMBC обяви шокиращата новина за смъртта на Арни.


Според изданието, актьорът е открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Вестта предизвика масов шок, най-малкото поради факта, че мнозина бяха видели минути преди това Арни жив и здрав, да кара колело край Холивуд.

Все още не е ясно защо MSMBC излезе с такава информация. Нито полицията, нито от близките от семейството на Шварценегер са коментирали новината.


Според информацията на сайта, полицейски екип се е отзовал на сигнала, от непозната жена. След като влезли в резиденцията на Шварценегер, полицаите открили мъртвото му тяло в леглото.

Порталът твърди, че цитира началника на полицията в Лос Анджелис, и посочва, че Шварценегер е открит в спалнята си в сряда около 21.30 часа местно време.


След скандалната новина се наложи самият Терминатор да сподели снимка в социалните мрежи, за да опровергае слуха, че е починал. Актьорът направи кратък коментар на страницата си във Фейсбук и добави, че се надява в бъдеще този тип информация по-добре да се регулира.

3 Коментара

A

преди 8 години

Абе гадове пишете,че не е вярно в заглавието акъла си изкарах помислих си,че е вярно.

Коментирай

Маквикар70

преди 8 години

Как може да съществуват подобни агенции ,публикуващи неверни информации ..? Изтръпнах направо ! Да не дава Бог ,да му отнема живота дълги години ! Той заслужава да живее ,не 100 ,а 250 години най-малко ..! Той е идолът на цялата планета ,за всички нас ! Ако съм на негово място ще ги съдя до дупка и с парите бих ги дарил на социално слабите домове ,точно така би постъпил и самия татко Арни ! Много голям човек,с голямо сърце и душа ! Просто нямам думи ,да е жив и здрави и все така да продължава да ни радва с присъствието си в живота ни ! Няма човек на планетата ,който да не е гледал прекрасните му филми ,творби ,шедьоври ..! Уникален,неповторим и неотразим за всички нас ..!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

И аз съм истински щастлива,че е жив и здрав!Обожавам го и като човек,и като актьор! Маквикар70,комплименти за страхотният коментар!Прочетох го с огромно удоволствие,комплименти и за интелекта ти,личи.......тук не се срещат много като теб!Успешен ден!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.