„Смени жената” счупи рекорда по гледаемост! Над 1 500 000 зрители бяха пред екраните за пилотния епизод на реалити шоуто

4480
02 Март 2017, 13:10


Над 1.5 милиона зрители са били пред телевизорите, за да гледат старта на „Смени жената“, което го прави най-успешното риалити в ефира

 

 

 

 

Един от най-забавните, драматични и завладяващи риалити формати по света – “Wife Swap”, направи своя дебют на 1 март от 21:00 часа по bTV, при огромен зрителски интерес.

 

 

 

Първата размяна на съпруги – тази в семействата Граматикови и Къневи, бе проследена от близо 1 500 000 от аудиторията. 

 

 

 

В първи епизод на „Смени жената” своите места размениха две коренно различни по произход, дух, възпитание, образование и манталитет съпруги. Ирина Граматикова, която е еманципирана градска жена със собствен бизнес. Тя отива в дома на Къневи, които водят коренно различен живот от този на нейното семейство. „Отидох в едно патриархално семейство, където хората живеят по съвсем друг начин. След участието си оцених това, което имам. Това, че мъжът ми ме подкрепя и ме оставя да се развивам, това, че сме единни в задълженията и отговорностите”, признава госпожа Граматикова. Семейство Къневи, с които се размениха, живеят в малко населено място. Габриела не работи, няма социален живот, единствената грижа, която има, е за семейството и децата, но въпреки това е щастлива.

 

 

 

Бях шокирана, че Габриела се представя за слугиня и домакиня. Според мен задълженията в едно семейство трябва да бъдат разпределени между съпрузите. Хубаво е един мъж да помага на жената, а така ще им остава повече време и за тях самите”, споделя след участието си Ирина пред погледа на близо 50% от активните зрители. „Ирина води живот на 18 годишно момиче, което за майка на три деца, според мен е егоистично. Тя трябва да обръща повече внимание на децата си”, казва пък Габриела, чието представяне в предаването е проследено от 46,2% от младите зрители.

 

 

 

 

В следващия епизод на “Смени жената”, на 8 март – сряда, ще видим как една съпруга, която няма деца, ще тръгне по пътя на голямата си мечта. Една жена, чието най-съкровено желание е да стане майка, ще заживее в дома на майка на три деца и временно ще заеме нейното място, ще изпълнява нейните задължения и ще се грижи за децата й.

 

 

 

 

Кастингите за „Смени жената” по bTV продължават. Повече информация можете да намерите в сайта на шоуто. Ето го и промото на втори епизод на "Смени жената" – виж ТУК.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
0
Как няма да има толкова много гледаемост, като по нова телевизия по това време дават Транспортер. Направете разлика ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Това по-нагласено от Съдби на Кръстопът!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени