Сменя ги като носни кърпички! Вижте поредната любовница на Божинов! (И разкрития кои други е канил в дома си)

https://hotarena.net/laifstail/smenia-gi-kato-nosni-karpichki-vijte-porednata-liubiuvnica-na-bojinov HotArena.net
Сменя ги като носни кърпички! Вижте поредната любовница на Божинов! (И разкрития кои други е канил в дома си)

След като се отказа от семейния живот, Валери Божинов се превърна в достоен конкурент на най-върлите български ергени-свалячи. Футболистът буквално сменя дамите като носни кърпи, като дори е понижил критериите си – вече не държи да спи само с красавици, узна HotArena!

 

По едно обаче Божинката не бяга от предпочитанията си... да намира мацки от Пловдив. От там е родом и най-новото му креватно завоевание. Девойката е ходила дори специално до Италия, за да гостува на ритнитопковеца, докато той играеше в „Тернана“.

 

HotArena успя да научи и още подробности около незнайната нова забивка на Валери. Оказало се е, че пловдивчанката е ходила на ботуша при нападателя не сама, а със свои приятелки.

 

Божинов платил самолетните билети на нея, на друга известна майна - певицата Джорджиа и на бившата жена на футболиста Дани Кики – Антония, която сега е с бившия съпруг на Емануела – Никола.

 

Интересен факт е, че докато Валерко е канил трите пловдивчанки на гости, се е кълнял на други три мадами във вярност. Убеждавал ги, че те са единствените жени в живота му. В тази връзка в светските среди е плъзнал следният виц:

 

„Валери Божинов влиза в книжарницата и пита: „Имате ли картички, на които да пише: За единствената жена в живота ми?“. Продавачката му отвърнала с „да“. На свой ред футболистът отсякъл: „Добре, дайте ми 50!“.

 

Снимката на новата му, но без слънчеви очила, може да видите в галерията по-долу.

 

 

28 Коментара

smqh

преди 8 години

Nikoleta umiiiraaa.Umira ot qd.Kvoto iska 6e pravi.Ti ako tresnesh nqkoi nqma li da se pohvalish..Aaaa ne be. :D :D

Коментирай

123

преди 8 години

Малий, какъв е този крокодил?! Дори Вакарелска е красавица пред тоз върколак!

Коментирай

о

преди 8 години

Тази е точно негов тип като я гледам - типичния цвят на косата, прическа, веждите, тена, издутите джуки, с ботокс в челото и около очите отсега.. А тая Джорджия одъртя ама не поумнява. И на дърти години продължава в проститутския бизнес.

Коментирай

123

преди 8 години

Доста стара информация, отречена в с.Блясък, от където изгониха Грозевата. А по темата за крадените снимки на НиклУзета-ерОдираната шизофреничка нищо. Що така бе, Миме??? :D :D :D

Коментирай

Мария

преди 8 години

ТОВА НА СНИМКАТА ОТДОЛУ НЕ Е ЛИ АЛФ?

Коментирай

132ртрхйкуът543рйхм

преди 8 години

Хаха, някой си скъсва нервите че вече не може и копче да каже на Божинов. Мина ти времето с Божинов Лозанова, изпята песен си както е казал на негови приятели. Точно и ти си една от многото му, не се различаваш много от тях, или да различаваш се единствено и само че му роди дете. Пак търси Алисия и най накрая разбра каква жена е изпуснал заради теб. Но уви вече е късно и Алисия не би се върнала при него след всичко което и причинихте двамата, най вече ти. Така че все трябва да го избие от някъде човека, мацки бол, богат е, сладък е, добряк, лепят му се не ами ..можеш само да съжаляваш че не можа да го укротиш а остана поредната в списъка му ха!

Коментирай

РИ

преди 8 години

Лозанова болният ти мозък, колкото и нищожно малък да е сериозно ти вреди!С по грозна или по хубава да е от теб вече не си фактор!Лъскането на имидж с измислени въпроси в някакво сайтче няма да ти помогне и краденето на снимки от чужди профили също!

Коментирай

azz

преди 8 години

Платени мишоци от хотарената, нещо му завиждате за любовния живот на Валери ли бе онанисти недоразвити ?

Коментирай

azz

преди 8 години

Те тия, които ги треска Николета, не са й за хвалба! С какво да се хвали- с големите им шкембаци ли ?

Коментирай

тази превъртя тотално

преди 8 години

Не чувстваш ли "М.Грозева", че твоето е чисто заболяване? Ти наистина се самозабрави и самоизяде! БОЖЕ, тази жена има ли роднини да я потърсят, докато не е станало късно???? Ти, дори не си и за съжаление вече! Ти си направо за лечение в специализирана психиатрична клиника...Kрайно време е роднини и колеки да вземат отношение относно психическото ти състояние. Явно твоето и излязли извън контрол! Следващата крачка е да станеш опасна за околните. Хора , сигнализирайте! Жената не е добре психически!

Коментирай

Откачалки абсолютни

преди 8 години

Да, тези двете Курволета и Мария Минета( Грозева) за ръчичка и от вълнолома с един по-голям камък на гушата за по-сигурно, да не изплуват. Аааа, О! Тази драска ли драска тук безумни статии за всяка снимка на която Валери се снимал с приятели, роднини или просто фенове, другата се вживява в ролята на писател и журналист и отговаря на нейни фанатизирани фенове с предварително уговорени въпроси.... Боже, като събираш грешните, обери смешните на този свят боклуци! А, те дори не са смешни , а за съжаление. Най-важното е, че се смилят за велики! Което си е чиста проба , психично заболяване...

Коментирай

положението е трагично

преди 8 години

Е, то такава некадърница и простачка , кой ще задържи в екипа си. Че и злобна и завистлива интригантка. Тук , като мишок ще се крие зад безумните си драсканички и ще чака за два лева да спечели и Курволета да я почерпи едно кафе с жълта лимонада.... Горката женица, много я е окъсла! Чак ми става жал за нея... че и това води , до ето това тук... изперкваш и губиш контрол...

Коментирай

хич не е смешно

преди 8 години

Смилете се над нея и се молете за Грозева! И тя не си го иска, горката! Изпаднала е дупка, нейната дупка!

Коментирай

не я ли познахте?

преди 8 години

Мария Христова от Габрово е. Онази Марийка общата, дето я пори целият град за по едно левче в шубраците на Етъра. Фанатизираната фенка на Курволета-свирката. Бисексуалната, дето е влюбена в Николета и публично и пише, че я обича.

Коментирай

пенка

преди 8 години

абе това е Пеньо oт Big Brother с променена прическа, а зъбите са същите. хахах

Коментирай

Ай

преди 8 години

Това е планирана кампания срещу Валери Божинов, както и тази срещу Алисия.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

basi parcala swirkoleta.....glypa4ke...prestani...tolkowa galka si....xareswame si boginow...kolkoto i statii da pora4wa6.....boginow...mixailow....alisia....sa goteni i ni e kef...da 4etem za tiax....samo ti boklyk...si otxwarlen....razkarai se....dosagda6 ni...swirkoleta tapa....

Коментирай

bobo

преди 8 години

xaxaxa...kef....lainoleta...konskata mytra...kolko li s....ki e izpraskala....da si pla6ta statiite.....goten e waleriiiiii......teb...selo ne mogem da ponasiame....ade waz ma....

Коментирай

nnnnn

преди 8 години

Nauchi se da pishesh!

Коментирай

:)

преди 8 години

Koq e tazi M.Grozeva za koqto vsichki govorite?

Коментирай

дааааа

преди 8 години

Че, то е повече от ясно ! Този парцал Грозева тук го изкара, че Божинов не си обува гащите... пачавра, като Николета!

Коментирай

Кой не знае М.Грозева?

преди 8 години

М.Грозева е изгонената от Блясък некадърница, която подвизава тук под прозвището "журналист"( минала е на 1000 000 км от журналистиката) , но да си дойдем да думата... та същата тази "хубавица" сън не я хваща да драска поръчаните статии от Курволета, нейна първа дружка. Този Божинов горкия, той сили не му останаха да чете статии за себе си, не смогва. А ,гащите си според Грозева дори не си обува....Снимки от преди 10 години, чатове се монтират , споделят от чужди профили. Абе, луда работа! Тези двете са директно за лудницата... Курволета пък качвала снимки на Киара италинаката в профила си , като нейни. Цирк Буш е нищо пред тях! Но, когато има компрометираща статия за Курволета пълно затъмнение , ни дума , ни вопъл, ни стон. Тогава се отвлича вниманието тук с измислени и меко казано смехотворни съчинения , като на един първокласник, но Валери вече няма "парцал" в Републиката с който да не е бил според въпросната "журналистка" или "ПР-ка" да си избере титлата. За мен е нито едното, нито другото. Чак и заразен го изкараха, но тази зараза дойде от Курволетината градина.Маймуни долни и нищожни!

Коментирай

тази прекали

преди 8 години

Тъпата , злобна и безкрайно отмъстителна М. Грозната, пак се е изсекна по въпроса за Божинов. Ей, тази кампания срещу Алисия и Божинов, няма да ви доведе на добър край. Запомнете го , ти смотаната Грозева и онзи парцал Курволета. Нещо има главата да ви пати ми се струва! Господ ще ви накаже! Помислете за най-милото си и тогава опетнявайте иманата на хората. А, и всеки си има негов живот и ще си го живее, както намери за добре.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Споделям напълно тва мнение с едно допълнение - Мария Гущерова също! Не е ми любимка, ама освен чалгата има една осезателна прилика с Ася - грижата за дъщеричката си! Сметам, че е добър човек, а впечатлението ми е от един момент по време на журирането ѝ в Мюзик Айдъл, дето се опъна здраво срещу бълващо цинизми 15тина годишно девойче.

Коментирай

...

преди 8 години

toq nishto ne smenq pak e s nikoleta...pravqt ni na balami vs e piar i cirk s alisiq otdavna sa v dobri otnosheniq prosto i na dvete im otarva da se shumi okolo tah

Коментирай

Клозета

преди 8 години

Грозевата ,ахахахаха колко си тъпа тииии

Коментирай

hahahaha

преди 8 години

„Валери Божинов влиза в книжарницата и пита: „Имате ли картички, на които да пише: За единствената жена в живота ми?“. Продавачката му отвърнала с „да“. На свой ред футболистът отсякъл: „Добре, дайте ми 50!“. ahhahahaha tuka veche i vicove se mixirat sus statiite :D

Коментирай

НиЛо

преди 8 години

Ебаси и грозното същество!Аз съм по красива от теб,курво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.