Смешно! Алисия ходи на участие с домашните си дрехи! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/smeshno-alisiia-hodi-na-uchastie-s-domashnite-si-drehi HotArena.net
Смешно! Алисия ходи на участие с домашните си дрехи! (Вижте)

Фолк певицата Алисия ходи на участие с домашните си дрехи.

 

Това забеляза зоркото око на HotArena.

 

Половинката на Ники Михайлов имаше ангажимент в столично заведение преди няколко дни.

 

Там певицата се появи пред феновете си с къси дънкови панталонки, карирана риза и бял потник.

 

По абсолютния същия начин беше облечена Алисия и когато си направи клипчето от къщи, докато кара новия си електрически скейтборд.

 

Гафът бе забелязан и от фенове, които изразиха възмущението си и коментираха, че по този начин певицата показва неуважение към своята публика.

 

 

19 Коментара

Tedi

преди 8 години

Mnogo ste zle hotnikoleta a nesteli se zamislqli che moje klupcheto da e napraveno predi uchastieto ili za vas e vajno da ima statii sus ineto alisia inache shte umrete ot glad xaxa jalki ste

Коментирай

хаха :*

преди 8 години

Поредната ви проста статия...дреме и на Алисия за вас хаха облечена е така,защото имаха участие с Насо ама вие нали нещо трябва да напишете.И като ги е облякла един път тия дрехи значи повече не може така ли?! Ей да ви имам логиката хахаха

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

Смешното е, че ходи на участие (и вкъщи) като тийнейджърка-рокаджийка, само че е чалгарка на зряла възраст

Коментирай

абе

преди 8 години

Важното е, че най-голямата й фенка - Николета - зорко следи гардероба на идолката си и всеки ден ви кара да пишете статии за нея. Уж да я злепоставите, а тя все по-симпатична ни става. Направо й съчувствам на Алисия, че вече толкова години тва черно нищожество паразитира на гърба й.

Коментирай

Лейла

преди 8 години

Новият лаф - да бъдеш с Никлузета е все едно да извадиш храна от коша за боклук и да я изядеш.

Коментирай

до Лайняла

преди 8 години

Какво общо има това?!

Коментирай

teri

преди 8 години

Това са дрехи типични за ученичките. Не знам какво и стана изведнъж и защо така се облича от известно време. Помня, че докато беше с Валери се обличаше като дама, а сега пазарува от там, където си пазаруват децата в 8-ми клас? Комплекс ли има за годините не знам, но отстрани е нелепо.

Коментирай

eli

преди 8 години

На тая женица няма ли кой вече така деликатно да и подметне, че се излага тотално. Облеклото на тийнейджърка няма да я подмлади, нито пубертетските муцуни които прави. Нелепа е във всяко едно отношение.

Коментирай

!

преди 8 години

Харесвам я! <3

Коментирай

Istina

преди 8 години

Aide da kajem, che toq den i e bilo nqkakvo uchenichesko i e iskala da se izdokara s nqkakva temarika v oblekloto si, no kak e reshila, che tozi "nladejki rokerski stil" mu hodqt tiq cherni kojeni chizmi? Smisul, nqma logika v dvata stila, koito e suchetala, na takiva dreshki da beshe slojila edin nisuk botush primerno, ako i e bilo studeno ili neshto mladejko, a tq slojila botushi za da kajem zimno vreme s kusa cherna roklq primerno ili neshto po-hard secapilno. Ponqkoga kak gi suchetava tiq drehi, aksesoari i obuvki ne znam. V tumnoto li se oblicha ne znam, ama hich q nqma v kombinaciite :D

Коментирай

Istina

преди 8 години

I da dobavq: tazi drugata smeshka Nikoleta i tq taka gi suchetava drehite i stiloveche, che chak se chudq moje li tiq momicheta i jeni da sa modni ikoni. Emi hora tova tqhnoto si e chista ciganiq i smehoriq. I dvete nqkat ponqtie ot istinski modni tendencii, navlqkli kakvoto hvanali ot garderoba i aide po zavedeniq, diskotechki, uchastiq. Nqmat stil i dvete!

Коментирай

красотичка нежна

преди 8 години

Ще си ходи, както си иска и където си иска. На хубава жена всичко и отива. И да, прилича на момиченце на 18 години за нейните 32. Има дооооста време до зрялата възраст, когато ще седи в къщи денонощно и ще избива комплексите си в жълтите сайтове. Но, с тази разлика , че тя ще има добра пенсия за нейните доходи , да му мислят тези, дето ще си останат само с комплексите. Изяжте се! ха хаааа

Коментирай

до istina и всички нейни коментари...кой го е грижа твоето мнение?

преди 8 години

Ако надраскаш още един коментар ще ти бъде "първият " под тази статия. А, поне смени репертоара, че се изтърка от повтаряне на едно и също нещо. И това е всеки ден но стоп. То бива да си отнесено, ама теб те отвяха всички вихъри. Дори не си смешнo вече! Жалкo си!

Коментирай

Hahaha

преди 8 години

Ti qvno tv nqmash i nqmash dostup do snimkite i vuv fb-ka. Za tqloto nqma da sporq, izglejda po-dobre i ot 18 godishna, no za liceto dosta si se oburkal. Jenata izglejda potresavashto za inache mladata si vuzrast. Ako ne i e minata snimkata prez obrabotka ne mojesh da kajesh, che e samo na 32. Izglejda sustarena, umorena, iznosena i dosta izhabena, kojata i e susipana ot nqkakvi intervencii, nos, usta, skuli vsichko e pipano, nqma prazno mqsto bez korekciq po liceto. Tova q pravi dosta stara na vunshen vid v lice.

Коментирай

Istina

преди 8 години

Az ne komentiram poprincip mnogo, no shtom kazvash. Mnenie i guz si ima vseki, nqma da te oborvam v tova :D a shto se otnasq do tvoq komentar, ne me interesuva. Mersi :D

Коментирай

Ася=Нклозета=курвета

преди 8 години

Тролчетата на Алисия пак са тук и после как да вярваме, че тук Николета дирижира нещата, като тролчетата на Ася размахват ръчички и я величаят! И двете са еднакви идиотки не се карайте бе хора!

Коментирай

до hahah

преди 8 години

Ми нормално лицето и да изглежда уморено и т.н при нея ежедневието е по-различно от нашето в смисъл много по натоварващо още повече,че работи почти всяка вечер до късните часове това малко или много си оказва влияние...

Коментирай

Zuz

преди 8 години

Няма повече да влизам в тоя смешен и скачан сайт. Как пък статиите за Алисия все са написани със злоба а за мършавата циганка Николета все хубави измислени естествено неща пишат. Това се нарича пристрастие!!!! Николета си остава пример за това какви Не Трябва да бъдат жените. Това е най- лошото нещо за една жена. Това е положението.

Коментирай

Deni

преди 8 години

Много е готина и сладка.Не я слушам, но ме кефи как се облича и изглежда :) Аз пък не разбирам защо тинейджърите си мислят, че светът се върти само около тях и кое било в модата само за тях и т.н. глупусти. Щом й седи готино ще носи каквото си иска.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.