СМЯХ! Бум на фейсбук гаврите с наградата на Преслава (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/smiah-bum-na-feisbuk-gavrite-s-nagradata-na-preslava HotArena.net
СМЯХ! Бум на фейсбук гаврите с наградата на Преслава (СНИМКИ)

Читателски сигнал

Коментарите по повод наградите на \"Пайнер\" не спират, а интернет потребителите намират все по-забавен начин да изразят липсата на всякаква обективност в церемонията.

Най-известните фейсбук страници ежедневно бълват гаври, свързани с нагласената награда на Преслава. В някой от тях участва и нейният шеф - инж. Митко Пайнера.

Това е част от писмото на наш читател, който ни е изпратил невероятни снимки и колажи, с които вярваме ще се забавлявате истински. Ето какво ни пише още читателят на HotArena.

„Потребителите до такава степен осмиват нереалното награждаване, че дори подигравателно посочват Преслава за победител в категорията за \"Най-добра мъжка роля\" на наградите Оскар, вместо Леонардо ди Каприо.

\"\"

Други призове,които потребителите \"връчват\" на певицата са \"Miss Universe\" от известния водещ - Стив Харви

\"\"
не пропускат и връчването на \"Златната топка\", където не някой от двамата вечни конкуренти - Меси и Роналдо, а именно Преслава печели.

\"\"

Спечелването на наградата за \"Певица на годината\" от Преслава в една от най-слабите години в кариерата й определено разгневи не само феновете, но и колежките на певицата. Фолкаджийките възроптаха, че каквито и проекти да пуснат, остават недооценени, а Преслава получава наградата години наред, въпреки несравнимото качество между проектите й и тези на Галена.

Потребители описват ситуацията и с други подигравателни колажи - на един Преслава влиза в рекордите Гинес като певицата, ставала \"Певица на годината\" 4 години преди да се роди. Така 31-годишната Преслава, получава приза за 35-ти път.

Друг пък показва статия от вестник в бъдещата 2054 година. В статията Преслава вече е 70- годишна жена, която от 20 години е прекратила кариерата си и живее в Холандия с Бирмата. Певицата се връща в България само, за да получи статуетката си за \"Певица на годината\" и тъй като няма автори, с които да е работила, благодари на холандските авиолинии за превоза“.

20 Коментара

Смях

преди 8 години

Това с Оскарите и Мис Юнивърс ме уби. Хахха Смях заслужават тези измислени награди.

Коментирай

ттт

преди 8 години

tova e go e pravil drujkata na monika faviol seferi rezaka koito dvije s neq

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Колкото и да и се подигравате Галена никога няма да е обичана от хората колкото Преси.Преслава напълно заслужено си взема наградата за ПЕВИЦА НА 2015,тоя боклук Галена дори и идол не заслужаваше,но явно Галю Вафлата е дал парички за нея.Най-пеещите певици в България са 3-Преси,Десислава и Цвети Янева.Вече ми омръзна всеки ден провокации срещу Преси.Лично аз не съм фенка на Преслава но в момента смятам че тя заслужава наградата си.

Коментирай

ьаьаьаа

преди 8 години

Галена ако е боклук, то ти не трябва да водиш жалкото си съществуване, неориентиран фенски микроб на Преслава. Провали се и като "Певица на годината" и като копирачка в "Като две капки вода" и навсякъде тая наркоманска отрепка, която мина всички хотели в София с различни мъже, скумрио. ГАЛЕНА Е ТОПА НА ТОПА. Няма как да сравняваш ХИТ като "Една жена", "Да ти олекне" и още друго да не ги изброявам по именно с жалки ТВ версии на плоски песни от рода на "Стига ти" пфффффффффф НЕСЕРИОЗНО и СМЕШНО Е. Или пък "Аматьорка" хахахахахахах скрийте сее овцеее

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Много злоба, много завист! Еби им майката на Галена и всички други, които са заяли гъза на Преслава! Нея си я харесват, а вие ще се пукнете от яд!Смърдели!

Коментирай

hawana

преди 8 години

Ти пък как разбра, че не е толкова обичана след като толкова хора застанаха зад гърба й! И фенове и колеги, смятай колко е неадекватно да дадеш награда за Певица на годината на жена с най-слаба година. Явно само за феновете си Преслава все още си върши работата. Защото ценителите на качествени, различни и модерни проекти вече са на страната на Галена. Преслава нито песни на ниво, нито видеоклипове мни представи. Тая няма никво развитие в музиката, може за някоя реалити звезда да вземе приз не и за певица. Певица на годината не е само ГЛАС, а съвкупност от мнооого неща, сред които видеоклипове, силни песни, участия и т.н в които Преслава е пълен минус не само тая година. Галена ни разбива!

Коментирай

hawana

преди 8 години

Явно ти си единствената смърделка тук, сляпа луда фанатична фенке на наркоманския боклук Петя Колева с широкия ханш и сплеснат гъз, който и с 20 липосукции не успя да оправи. Да не говорим ,че и гласа и вече не струва, прегракал от коката. Няма такъв боклук. Това, че едно нещо е дадено незаслужено и хората ясно го виждат нито означава, че си ядат задниците, нито че завиждат. Явно ти е трудно да направиш разлика между двете неща. Нищо, свикнали сме с плоските фенове на Преслава, които умствения им багаж е единствено да освиркват в НДК заслужени награди на певици, спечелени с здрава работа, зверски труд и пари!

Коментирай

пак тъпотии

преди 8 години

По глупава статия не съм чела. Тия тук нямат нито стил на писане , нито ниво. Вижда се и по интереса към статийката ;) няколко коментара, нали се сещате когато хората особено не харесват..бууум цяла вълна от коментари. Не знам тази каква стауетка трябва да вземе, но знам че прави хит след хит, клиповете и се гледат от милиони, тя е една от най-добрите в Пайнер, печели не само награди за музика ;) и има страхотен и правилен глас. И живее с Бирмата ли хм! Тук се плюе основно по Алисия, Преслава, Божинов и Михайлов, дааааааааа да не забравяме и Моника Валериева която отрича на тия слуха че е бременна хихихи...представям си колко от статиите ви имат връзка изобщо с реалността или по скоро връзка с болния мозък на някой, който постоянно преувеличава нещата, измисля си и си наслагва както му е удобно ;) муааааааааааахахаххахаха.

Коментирай

до Лупи

преди 8 години

Феновете на Преслава са хиляди. Заведенията когато има участия препълнени. А тези които плюят са обикновенно поръчани и са няколко си ;), да не збаравяме как беше излъгано че и Андреа е плюела по нея, а после същата я поздрави и маса други така, че има ли смисъл изобщо да се коментира. Напълно заслужена награда. Галена също е добра певица, не разбирам защо е реагирала по този начин, все пак са колежки и със сигурнот и тази буря ще отмине ;).

Коментирай

ЗАРА

преди 8 години

ПРЕСЛАВА СТАВА ЗА НЯКОЕ КОМЕДИЙНО ШОУ С ЖАЛКИТЕ И ОПИТИ ДА ОПРАВДАЕ ГОЛЯМОТО И ЛАНСИРАНЕ ОТ ПАЙНЕРА,А И ГОЛЯМАТА ПРЕМИЯ,КОЯТО СИ Е ПОИСКАЛА.МНОГО НАХАЛНО СЕЛСКО МОМИЧЕ,НО ТАКА ЩЕ Е КАТО НИ Я ПРОБУТВАТ,СЯКАШ СМЕ СЛЕПИ И ГЛУХИ И КАКВИ ФЕНОВЕ ИМА-ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ

Коментирай

хахаха НАПЪЛНО ВЯРНО!!!

преди 8 години

Преслава вече е 70- годишна жена, която от 20 години е прекратила кариерата си и живее в Холандия с Бирмата. Певицата се връща в България само, за да получи статуетката си за "Певица на годината" и тъй като няма автори, с които да е работила, благодари на холандските авиолинии за превоза“.

Коментирай

preslawa e nomer edno

преди 8 години

Днес станаха ясни резултатите от наградите на сайта live-magazine.eu. Преслава спечели „Любима звезда на 2015г.“ с известна преднина пред другите си колеги /974т/ Следват я Галин с 899т., Алисия с 330т. и други. ЕТО Я ИСТИНСКАТА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА , ЕТО И ИДОЛА НА ГОДИНАТА ТАЗИ ГОДИНА ПРЕСЛАВА СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ И НАВСЯКЪДЕ Е НОМЕР ЕДНО ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА НА ПЛАНЕТА ПАЙНЕР, ИДОЛ НА ГОДИНАТА НА СИГНАЛ.БГ, ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК САЙТОВЕ ВЪВ ФЕЙСБУК, ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА ФОЛК КЛУБ РЕВЮ, НАЙ-ХАРЕСВАНА ПЕВИЦА НА СИГНАЛ.БГ ..СЕГА Е ЛЮБИМА ЗВЕЗДА НА БЪЛГАРИЯ.. ГАЛЕНА Е НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА , ДА БОЙКОТИРА И ДА СЪЗДАВА ИНТРИГИ

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

ПРЕСЛАВА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА И НА ДЕСИТИЛЕТИЕТО , А СКАПАНТА ПРОСТИТУТКА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ДА ГО ДУХА..БЕЗДАРНАТА И ФАШИВОПЕЕЩА ГАЛЕНА ДА СИ ИЗЯДЕ ЗАДНИКА ОТ ЯД НИКОГА НЯМА ДА ИМА НАГАРДИТЕ И ПОСТИЖЕНИЯТА ПЕСНИТЕ, КЛАСАТА И ГЛАСЪТ НА ПРЕСЛАВА НИТО ПЪК МИЛИОНИТЕ И ФЕНОВЕ..ГАЛЕНА ВСЕКИ Я ЗНАЕ С МЪРСУВАНИЯТА В КЛИПА С ВАНАТА И НИКОЛЕТА И ГАЛЕНА СА ПАРЦАЛИ.

Коментирай

Хуйо Балкански

преди 8 години

Да ядете на Преслава путката, вие, които пишете срещу нея!

Коментирай

Q hodi se shibai v tesnia anus

преди 8 години

Ne, blagodaria, putio! Shto ne ia qdesh ti, pomiar nedoklaten! Da go duhash i ti, i drogiranata shafrantia Presa! Skapana, kriva mangalka! Zaslujava da poluchi nagrada "Kurva na godinata":))))))))$

Коментирай

Пресито

преди 8 години

Преслава има дар,но е такВа гроН ошишкана комплексарка.че такНт и остава на Асен план. Добре че докопа бялото А да отслабне малко.Добре че е хирурга да и иЗмучат и изрежат усисналите цици. Добре че е денталния специалист А да и поправят крияите зъбки.... Добре че е солариума и дриИорите да се погрижат за гнусния екстеншън... За да го приведат във вид.... Та да може да си поЗволи да скочи от ностакатия тарикат на поп дилка до бирматА... Х. Попов Недко Петров и редуца ср знайни и неЗнайни приятелчета на бирмата... И мнг др. Гбусна раЗпоретина. Най-блиКите до нея само знаят какъв миндил е..останалите чувате само слухове и клюки,от минало време!

Коментирай

Кой е този?

преди 8 години

Кой пък е чувал за този сайт и наградите им. Все едно да питам съседите и ако те са за Преслава, значи наистина това е зрителският вот на цялата страна. Прост народ, слаба държава.

Коментирай

Кой е този?

преди 8 години

Иска ви се на Преславовите поклонници, но тази статия е четена от над 2000 души, а отделно текстът й от вчера се разпространява навсякъде във фейcбук. Така че, не само, че са написали успешна статия, ами е една от статиите, които направиха ХотАрена даже известен сайт в спортните страници, заради гаврата със "Златната топка". Няма някой, който да не се смее на Преслава.

Коментирай

Tupo

преди 8 години

Vsichki saitove sa prepisali tazi statiq na HotArena, povecheto dori bez da pishat, che originala e tehen, a inache za teb NE e predizvikala ineteres. HAHAHAHAH

Коментирай

з

преди 8 години

Аз не я харесвам, но не защото обичала дрогата, нито ще седна да я съдя за сексуалния й живот - свободна е, да си прави каквото иска, има право. Не е и защото се опитва да усъвършенства външния си вид - има възможност, а и бизнесът й го налага... Не затова. Просто ми е посредствена като изпълнителка. Това коментирам. Личният живот на хората не ме интересува.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.