СМЯХ! Галена пак прекали с фотошопа, превърна се в копие на Алисия

https://hotarena.net/az-jenata/smiah-galena-pak-prekali-s-fotoshopa-prevarna-se-v-kopie-na-alisiia HotArena.net
СМЯХ! Галена пак прекали с фотошопа, превърна се в копие на Алисия
Фолк певиците явно не само ходят при едни и същи фризьори, гримьори и стилисти, но вече използват едни и същи специалисти по фотошоп, за да им обработват снимките. Някой от тях е сътворил чутовен гаф, който превърна Галена в колежката й Алисия. Тя пък очевидно се е харесала, защото се похвали с кадъра в социалната мрежа, видя HotArena.

Не е ясно точно как е рисуван оригиналът на снимката и по какъв начин е обработван. Необходимо е обаче много голямо въображение, за да реши някой, че снимката е на Галена. Физиономията е досущ като на Алисия – като се започне от овала на лицето, мине се през устните, носа и се стигне до прическата и очите, които едва прозират през тъмните стъкла на очилата, пише \"Всеки ден\".

„Сякаш е Алисия“, коментираха фенове на звездата от „Пайнер“. „Галена или Алисия, на кого му пука? Всички са еднакви – надувки“, отвърнаха критично настроени меломани.

Освен с Алисия изпълнителката беше сравнена с колежката си от „Пайнер“ Джена. Много малко чалга маниаци успяха да разпознаят оригинала. 

9 Коментара

ж

преди 7 години

верно си приличат

Коментирай

Никито L.

преди 7 години

Алисия е по красива.

Коментирай

!

преди 7 години

Един дол дренки са ...

Коментирай

хаха

преди 7 години

Алисия, даже чаровна не е. Зъбата(преди ченето),с гърбав нос(преди ринопластиката),с тънки устни(преди хиалурона), с грозни очи, бенки и брадавици, лоша кожа, ниска е, с рядка мазна коса и пр. Дори тя самата си го знае. Красиви са Лияна, Райна, Анелия, жената на Константин.

Коментирай

Джена крокодила на хоризонта

преди 7 години

Тоя изрод ли е красива?Ако съм на мястото на Алисия ще се обидя че ме сравняват с трол.

Коментирай

do xa xa

преди 7 години

Ама как пък едно не улучи. Нито е с била зъбата, нито устните и са били тънки, а пък за косата направо изби рибата. Алисия винаги е имала страхотно красива гъста дълга коса. От първите видеа си е абсолютно същата. Има единствено лека ринопластика. Красива и с перфектно тяло... това си е дар божий! Всеки може да си направи справка с първото и видео. Не е мръднала нито на килограм( сякаш не е раждала), нито на години. Красота!

Коментирай

приличат си

преди 7 години

Какъв фотошоп, какви пет лева бе ХотЛайненки? Алисия и Галена имат голяма прилика , с разлика в това,че Алисия в тяло е перфектна, за разлика от Галена малко по-грубичка идва. Красиви и успели в професията си жени, водещи в своите компании. Това е!

Коментирай

Антония

преди 7 години

Как няма да си приличат, като всичките по един калъп ги правят? Само по цвета на косата можеш да ги различиш, особено като са така скрити зад огромни очила...

Коментирай

мда

преди 7 години

Приличат си на снимката да, дори помислих че нещо са объркали и са сложили снимка на Алисия, вместо на Галена. Личи си че е Галена, но приликата между двете по на тази снимка е на 100%.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.