СМЯХ! Мария Илиева крие къси крака с токчета на плажа (снимки)

4547
02 Юни 2016, 15:00


Мария Илиева беше забелязана да се клати на 15-сантиметрови токчета на плаж на родното Черноморие. Всички около нея ахнали, като я видели да стъпва по пясъка разсъблечена по бански, но иначе с огромни кокили на краката, научи HotArena.

„Обувките й бяха не просто на токчета, а и с платформи в предната част. Мария едва успяваше да се придвижи с тях по пясъка, затъваше на всяка крачка, но така и не се събу. Издържа стоически, докато стигна до шезлонга. После се пльосна там и не мръдна до вечерта. Как ще мръдне, като не можеше да ходи?“, смеят се очевидци на комичната ситуация.

Обувките й не само че били ненормално високи, но и от километри личало, че са правени, за да се носят с официална рокля, а не с бански. „Бяха сребристи. Виждаше се, че са за вечерно събитие“, коментираха пред „Всеки ден“ други плажуващи на същото място.

За всички станало ясно, че Мара Дакела, както й викат в музикалната гилдия, се е издокарала по този нелеп начин с единствената надежда да скрие колко къси са краката й. Заради този свой физически недостатък суетната певица от ученичка ходи само на токчета.

Роклите си пък подбира най-често с висока талия, за да удължават оптически краката й. Тъй като обаче на плажа няма как да сложи рокля, решила поне да се пусне по токчета. За да бъде илюзията за по-дълги крака пълна, тя гарнирала обувките с парео около кръста, което да крие точно къде започват долните й крайници. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
klozeta
преди 2 години
0
A aз ? Нещо за мойте крака и торс ??
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
азз
преди 2 години
0
Мария Илиева има ужасно несъразмерно тяло- дълъг торс и наистина криви крака.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени