СМЯХ! Мистър България 2016 ще се яви на конкурс за различни

3485
30 Април 2016, 11:47


"Мистър България" 2016 ще отиде на гей конкурс, гласи ново обещание на организаторите на проявата, научи Hotarena. 

След информацията, че организаторите на „Мистър България 2016“ се опитват да откраднат титлата „Мистър Свят“, като обещават голямата награда да е участие в конкурс, те смениха офертата си. Сега са обявили, че победителят ще отиде на Mister Star Models. Проверка показва, че такъв конкурс няма. Има вътрешнотурски конкурс на Mister Star Models, а международният се нарича Mister Gay Star Models, но за тази година не е обявено, че ще бъде правен.

Въпросът е на коя точно от двете прояви ще отиде българският победител. Турската си е само за местната публика и на нея не са предвидени гости от чужбина, още по-малко пък участие в конкурса. А гей проявата е повече от шоу, отколкото реален конкурс и там една от титлите е Мистър Кралица.

Междувременно в нета се появиха и подигравки към участниците в "Мистър България 2016“, след като бяха публикувани лицата им. Някои от подигравките са доста груби и предлагат на част от участниците да минат ТЕЛК. Други просто констатират, че за короната най-красив българин има хора с наднормено тегло или слаботелесни.

Има и колажи, като към участниците са прикрепени различни герои от анимационни филми, пише „Телеграф“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени