СМЯХ! Щерката на Глория се помисли за голяма звезда и тръгна с охрана

3266
12 Април 2016, 14:00


Глория, чиято кариера бе в разцвета в мутренските години, нае охрана на дъщеря си. Симона, която пое по стъпките на майка си парадира с едрогабаритна компания на участията си, научи HotArena".

С
имона Загорова отдавна поема участия в различни барове, но до скоро беше само в компанията на приятелят си Симеон. Очевидно начинаещата певица се е взела за голяма звезда и вече чупи стойка с охранители, които се грижат за комфорта й.

Вероятно Глория има основание да се тревожи за сигурността на дъщеря си. Оказва се, че и днес животът никак не е безопасен, особено в „Студентски град“, където постоянно стават кървави побоища. Именно заради това примата на фолка не била съгласна дъщеря й да обикаля клубовете. Единственото условие Симона да ходи по участия е ако е придружена от човек нает от Глория.

Едва ли хонорарите на Симона могат да покрият всички разходи, но мама Глория плаща, за да е спокойна, пише „Шоу“.

Според феновете обаче, това парадиране с охрана ще попречи за развитието на Симона и хората ще я намразят, както намразиха майка й. В един момент тя се взе много на сериозно, вирна си носа и започна да гледа на публиката като нещо нищожно.   
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени