СМЯХ! Галена се ОКЕПАЗИ с фотошоп!

11276
24 Август 2012, 19:00


Галена е азбучен пример за това как не трябва да се прекалява с фотошопа! Певицата винаги е била със стройно тяло и достатъчно красива, за да няма нужда от корекции, но въпреки това злоупотребява с фотошопа.

 

Последната снимка искрено разсмя екипа на HotArena.net.

 

Гърлата е качила своя фотосесия на официалната си страница във Фейсбук. Изпълнителката на „Нищо общо” обаче е наблъскала снимките с фотошоп и на моменти това е толкова осезателно, че визията й е станала изкривена и неестествена.

 

Доказателство за нескопосаната обработка на снимките са светлосенките и отраженията, които стоят изключително странно. Така например сянката, която пада под брадичката на Галена, е несъразмерна и крива.

 

Това е така, защото при корекциите по снимката, са рязали доста от лицето на певицата. Но вместо то да изглежда скулесто и слабо, стои изкривено.

 

Същото се отнася и за едното рамо на Галена, което е толкова хлътнало на вътре, че чак плаши.

 

Слава богу, Галена далеч не изглежда така. За съжаление обаче окепазява външния си вид с ненужния фотошоп.

 

„Галена, на живо изглеждаш много по-добре, спри с този фотошоп”, съветват я нейни фенове във Фейсбук.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 5 години
-9
Ох леле аман от разбирачи следващия път преди да пишете такава статия или да говорите се хванете поработете с Фотошоп и тогава ще видите че не всичко което ви се иска е възможно да се направи с фотошоп и ще видите как изглежда и по какво се познава.Принципно всяка снимка от фотограф винаги минава преработка от програма но не ос мислете че кой знае какво и правят обикновено пипат сенките и цветовете. Специално за тази снимка така се е получило от сенките няма кой знае какъв фотошоп.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ту тънка, ту дебела...
преди 5 години
-2
Защо не направите разбор на наистина "зверски" фотошоп–този, който прилагат на Николета!Покажете как най–често скриват късите и крака!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени