Смразяващо разкритие! Соня Колтуклиева царица на черната магия

1514
10 Декември 2015, 16:00


Смразяващи разкрития за Соня Колтуклиева направиха нейни близки, научи HotArena.

 

Известната журналистка била царица на черната магия, предупреждават запознати.

 

Соня Колтуклиева, която напусна „Биг Брадър Ол старс” в сряда вечер, можела да влиза в контакт с черни и бели космически сили, разкриват нейни приятели. Това били създания, които нямали плът, не се виждали с просто око, а за дейността им се знаело от малцина, пише „Всеки ден“. 

 

С подходящи ритуали и редовни окултни практики „творенията” били в състояние да помогнат за изпълнението на всяко едно нейно желание. Разбира се, тя винаги им благодаряла за стореното, което било част от коректните им отношения.

 

Соня открай време се увличала по езотериката. Още в началото на 90-те години на миналия век, с пристигането си от Петрич в София, си накупила десетки книги по темата от „Площад Славейков”. И почти веднага започнала да се усъвършенства. Резултатите не закъснели.

 

Младата госпожица с лекота постигала всичко, което желаела. Уредила се дори на работа в БНТ, при условие, че нито имала достатъчно стаж, нито някакви големи връзки. Непрекъснато се вряла в авторитетни компании и умеела да осребрява приятелствата си.

 

Впечатлявала се предимно от силните на деня и най-първите ни политици в държавата. В крак с годините на демокрацията съвсем логично нейни любимци станали сините лидери като Иван Костов, Филип Димитров, Стоян Ганев и други.

 

Именно пред тях блондинката за сефте разкрила нумерологичните си способности. В тънкостите я въвела покойната актриса Мария Русалиева, която бе сред най-добрите в бранша. Соня правила хороскопи на сини и червени, изказвала възторг от факта, че Сергей Станишев и Бойко Борисов са родени лидери и житейският път на двамата минава под лидерската цифра – 1.

 

Тя е правила хороскоп и на бившия президент Георги Първанов. Понякога, за да постигне мечтите си, не пестяла нито сили, нито средства. Говори се, че Колтуклиева често прибягва и до черни магии. Тя посещавала няколко наперени врачки и ходжи.

 

В къщата на „Биг Брадър” Соня призна, че има съмнения, че е болна от рак. Тя е ходила на изследвания и в Турция, където потвърдили страшната диагноза. Колтуклиева обаче така и не потърсила второ мнение. Тя е категорична, че ако се окаже болна, няма да се бори с болестта, защото не иска да тежи на близките си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени