Смърди, та се не трае! Сценарист на Слави МОРИ екипа! (Вижте кой)

3363
21 Юли 2014, 13:35


 „Абе някой да не е умрял в офиса и да криете трупа?”, е най-честият въпрос, който всеки новодошъл задава в „Шоуто на Слави“, научи HotArena.net.

 

Отговорът винаги бил един и същ – мълчание.

 

Причината за неприятната смрад обаче е ясна на всички „стари кучета” в екипа – това е сценаристът Сашо Вълчев, известен с негативното си отношение към водата, сапуна и изобщо хигиенизиращите процедури. „Сашо е много талантливо момче, но силно пренебрегва банята и така пречи на останалите колеги”, коментират с ръка на носа префинените танцьорки от балет „Магаданс”.

 

Сашо става част от екипа на „Хъшове” в едно много горещо лято и тогава останалите сценаристи си мислели, че миризмата, която излъчва е причинена от жегата и стреса заради новото работно място. С настъпването на зимата обаче зловонието продължило да се измъква дори от вълнените пуловери, с които ходел. Вълчев е родом от Смолян и е завършил „Икономика и управление на социо-културната сфера” в УНСС. „Никак не е социо-културно да не се къпеш”, обичал да подхвърля любимецът на Слави Иво Сиромахов и през смях допълвал „Сашето, ако беше индианец, щеше да се казва Мразещият сапуна”.

 

Истинското изпитание за търпението и обонянието на останалите сценаристи дошло, когато заминали на турне. Тогава Вълчев не влязъл в банята нито веднъж за 7 дни и другарите му по стая единодушно решили най-сетне да му кажат за проблема, който се бил превърнал повече в техен, отколкото в негов. „Виж сега, Сашо, време е да излезеш от сектата на „Некъпаните от 7-я ден”, вече не издържаме, влез и си вземи един душ”, казали все пак с чувство за хумор сценаристите. Без никакво притеснение от направената срамна забележка Вълчев влязъл в банята, излязъл точно след 1 минута и облякъл дрехите, които безспирно носел в последната седмица. Тогава Сиромахов, Тошко Йорданов и компания разбрали, че положението е безнадеждно.

 

Шефът Трифонов бил наясно с проблема от много време, опитвал се е да го реши с откровен разговор, но навиците на 40-годишен мъж, какъвто е Сашо, се менят изключително трудно. Слави не искал да губи един от най-верните си хора в екипа и е намерил соломоновско (за себе си, не и за останалите) решение – наредил е на режисьорите по време на Редколегия да слагат Сашо на възможно най-отдалеченото от него място на масата.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени