Снахата Джена официално влезе в кичозния дом на „Канарите“ (Снимки)

10788
01 Август 2016, 14:00


Снахата Джена официално влезе в дома на свекърите си – оркестър „Канарите“, в село Катуница. Паметното събитие за чалгата бе надълго и нашироко отразено от екипа на Петя Дикова в предаването й „Култ“ по Би Ти Ви, където пред камерите младото семейство парадира със семейни и културни ценности, видя HotArena.

„Търкулнало се гърнето и си намери похлупак“, възкликнаха зрителите при цветущия вид на снахата и този на очакващите я свекъри. С черно потниче, подчертаващо силиконовия й бюст, къс жълт минужуп и електриково-оранжеви токчета, момата Джена престъпи в дома на Стария Канар – акордеониста Наско Стоев. Той пък, сякаш знаел с какво ще е обута снахата, я посрещна с електриково-зелени патъци и изтъркани дънки, навярно купени от битака в Катуница, като чинно до него седеше послушно съпругата му Надя, пременена в къс дънков минижуп и бели кожени боти на висок ток.

Приемането на снахата в семейството на Канарите се осъществи в претрупания с „изкуство“ кът в дома на музикантите – мястото за телевизионни интервюта и аудиенции, крещящо каква част заема изкуството им в живота. Всичко би било хубаво, ако бе подредено с вкус. Насядали в кичозни столове, по-известни още като „кралски“, свекъри и снаха размишляваха над живота на фона на десетки картини и плакати, скупчени един връз друг, без да има каквато и да е връзка между тях, показваща единствено безвкусица и кич, пише "Всеки ден".

Така например до модерно изкуство е закачена рамка с пейзаж, до нея пък има натюрморт, а след това ни в клин, ни в ръкав се мъдри обрамчен в златна рамка постер на гола мадама, показваща щедър бюст.

Имотът на Канарите в Катуница, с големината на прогимназия, отдавна е обект на подигравки сред съселяните на музикантите. Старият Канар често може да бъде видян как внася в дома си поредната картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а сред разсадите им с домати в градината има безброй пикаещи джуджета. Вратата им естествено е охранявана от два огромни гипсови орела, на единия от които е счупено едното крило.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
рр
Преди 1 година
0
Хахахах,тези не ги мислех за цигани,но явно са,начело с надутата им снаха,тази ще им срине имиджа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xa ха
Преди 1 година
0
"Кралските " столчета са много смешни и различни все едно си в магазин за мебели втора употреба но страшно се връзват с " изложбата" от всевъзможни картини
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ani
Преди 1 година
0
vze mi dumata ot ustata-hubava rabota,ama SIGANSKA
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
0
Абе ,за кво не си кажете направо-ЦИГАНСКА ИМ РАБОТА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
888
Преди 1 година
0
Изобилието от кич и селска показност в този дом е плод на "ерудицията " на Старата Канарка , но Джена се вписва прекрасно в обстановката и най-сетне е намерила това което дълго си търсеше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени