Снахата на Дарина Павлова плоска като дъска

https://hotarena.net/az-jenata/snahata-na-darina-pavlova-ploska-kato-daska HotArena.net
Снахата на Дарина Павлова плоска като дъска

Снахата на Дарина Павлова от Америка просто пасти да яде! За разлика от пищната вдовица, годеницата на сина й е плоска като дъска, видя HotArena.

Американката София се радва на стройна линия, но далеч не може да се мери по форми с Дарина. И отпред буквално е като дъска.

В родните хайлайф среди вече коментират, че майката—природа не е била никак дашна към годеницата на Илия — Калоян, но за сметка на това я е дарила с наистина стройна линия. Преди години София дори е била в мажоретния състав на училището си, като е и запалена спортистка.

Отделно от това, младото момиче е тренирало плуване и доизвайва форми на русалка. Резултатът е страхотна фигура, за която всички й завиждат, пише „Шоу”.

За разлика от Дарина, София не е и привърженик на пластичните операции. Тя не е фен на никакви пластики и процедури за разкрасяване.

В отношение с бъдещата си свекърва изобщо и не правят опити да се съревновават, а и годеникът на София—Илия — Калоян си я предпочита натурална.

3 Коментара

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Еми само в Булгаристан са на почит пластмасовите курви .... Правете си изводите вместо да се изненадвате и учудвате! Само тук на курвите, вмирисани на кисело мъжко семе, се вика ВИП!

Коментирай

WTF

преди 7 години

Супер си е момичето. По-добре естествена,отколкото силиконова!

Коментирай

.......

преди 7 години

Щях да напиша същото, но малко по-цензурирано ;) но си признавам- твойто ми хареса повече

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.