Снежина Петрова и Деси Шпатова в развод (Актрисата сама ще гледа двете им деца)

7028
06 Декември 2013, 11:00


Снежина Петрова и Деси Шпатова са в развод, научи HotArena.net. Първата хомосексуална двойка у нас, която не криеше връзката си, бе пример за стабилни и здрави отношения.

 

Любовната двойка обаче започнали все по-често да се карат, докато връзката им станала непоносима.

 

Припомняме, че режисьорката Шпатова и актрисата Снежина си осиновиха две деца Иван и Никола, за които вече сама ще се грижи Петрова. Именно тя взела нещата в свои ръце и се борила за осиновяването им, затова двете решили момчетата да останат при нея.

 

Любовта между актриса и режисьорка пламнала, когато Снежина попаднала в творческия екип за едно от представленията на Шпатова. Тогава русолявата Деси си набелязала веднага Петрова, писа „Всеки ден“. Флиртът между тях обаче хич не минал по мед и масло. Най-вече, защото Снежина нямала интерес към представители на нейния пол. Допреди да срещне Шпатова, тя имала взимане-даване само и единствено с мъже.

 

Въпреки това, след дългите часове на усилена работа, които двете прекарали заедно, постепенно актрисата и режисьорката се сближили. Все по-често започнали да излизат заедно след края на репетиционния процес и да се усамотяват. Положението станало сериозно и двете в крайна сметка се залюбили и заживели заедно.

 

Дълги години майката на Снежина Петрова категорично отказвала да приеме нормално връзката й. Тя била твърдо против и дълги години се противопоставяла и срамувала от лесбийството на щерка си. В крайна сметка, тя видяла, че отношенията им са сериозни и се примирила.

 

Снежина и Деси дори си купили къща на село, която обзавели заедно. Любовта обаче постепенно претърпяла крах. Според близките им основна вина имали многобройните телевизионни и театрални ангажименти на Петрова. Скандалите ставали все по-чести, защото Петрова вече почти не намирала време за своята половинка.  В крайна сметка, пътищата им се разделили, но пък двете си обещали да продължат да работят заедно. Иронично, най-новата им постановка се казва „Всичко ни е наред”.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?
преди 4 години
0
"Любовната двойка обаче започналИ" ех, правопис, колко си ми труден!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени