Снежина Петрова осиновява трето дете? Актрисата иска момиченце

3198
19 Януари 2015, 13:00


„Ще отворя ясла у дома“, шегува се Снежина Петрова.

 

Не на шега обаче е намерението й да осинови трето дете, узна HotArena.net.

 

След като актрисата пое грижата за двете прекрасни момчета Никола и Иван, сега е решила да осинови и момиченце.

 

Близо десетилетие Снежина съжителстваше с режисьорката Деси Шпатова. Всъщност двете заедно отглеждаха малчуганите, макар че законната им майка бе само Снежина Петрова.

 

Лесбо връзката им обаче се разпадна и сега актрисата сама се грижи за 8-годишния Иван и 4-годишния Никола. Самата тя обаче често участва в благотворителни кампании в подкрепа на изоставените деца или на деца сираци и е споделяла, че тази кауза е близка на сърцето й. Затова и колеги и приятели на 45-годишната Снежина не се учудват, ако тя отново осинови дете.

 

Близки до актрисата споделят, че тя е много грижовна и любяща майка и обгражда с цялата си обич двамата си синове. Въпреки че е свръхангажирана в театъра и преподава, последователката на Сафо гледала да не изоставя хлапетата в ръцете на гледачки или на баби и дядовци.

 

Тя държала сама да ги води на училище и на детска градина и по възможност лично да ги прибира, да ги води на разходки и на куклен театър или кино. И както е типично за майките, посветени на Мелпомена, Снежина Петрова често води чаровните си синове със себе си в театъра, където те седят, докато тя има репетиции или пък представление. Това, разбира се, е само в случаите, в които актрисата няма на кого да ги остави вечер или през уикенда, пише Всеки ден.

 

Напук на някои злобни коментари по неин адрес, свързани със сексуалната й ориентация, Снежина доказва, че освен че е талантлива в професията си, е и грижовна и нежна майка. Нейното верую е, че децата са най-ценното нещо в живота, те ни вдъхновяват за всичко и преподреждат приоритетите ни. Вкъщи мога да направя цяла детска градина, смеела се тя от сърце пред приятели.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени