Снимат филм за Мая и Жоро Илиеви! (Ексклузивни подробности)

4433
18 Ноември 2014, 14:00


Любовната история между шефа на ВИС-2 Георги Илиев и вдовицата му Мая ще бъде сюжет в новия филм на Георги Стайков, научи HotArena.net.

 

"Да, имам такава идея. Първо трябва да завърша проекта си "Дерби", който е за ФК "Лудогорец", и тогава ще действам в тази посока", обясни екранният Ростислав от "Вчера" пред в. „България Днес“.

 

"Когато става дума за поколението на "мъжките" момчета, не може да не споменем емблематичните имена. Познавам много хора около митичните Васил и Георги Илиеви. Те ще ми разкажат историята на по-малкия брат за любовта му с Мая. Искам да кажа, че няма да правя документален филм, а любовен, по истински случай", обяснява разпалено предстоящия си проект големият актьор Героги Стайков.

 

"Това е история за един мъжкар, истински борец. Всички знаем, че първо - не е виновен за изнасилването, в което го упрекват и заради което лежи в затвора. Той просто се оставя да го хване полицията, защото не бяга като мишка. После - в края на живота му, в деня, когато трябва да го убият, той знае, че е влязъл човек именно заради него през границата, и лъже жена си Мая, която вече е в Доминиканите с двете им осиновени деца, че взима самолета и идва при нея.

 

Тя, разбира се, се успокоява, а той отива да празнува победата на отбора си. Плюс всичко дори предлагат бронежилетка на Жоро, но той и нея отказва. Ето, това тяхното е невероятна любовна история, която бих направил, но първо ще трябва да говоря с хората от първо лице", обяснява идеята си Георги Стайков.

 

"Само дето не мога да изиграя Жоро Илиев. Трябва да е младо момче, което тръгва от нищото и прави от себе си победител в живота. Това е история не само за любовта, но и за един човек, който има всичко, отказва се от него, не иска да бяга и умира като мъж у нас", обяснява Стайков, без да фаворизира главния си герой Георги Илиев.

 

Идеята на Стайков не е лишена от логика и определено подобен филм би имал огромен успех в България. Братята Илиеви са емблематични за прехода, а досега никой не е снимал филм за тях или за другите известни мутри.

 

Въпреки че е една от най-ухажваните жени, красавицата Мая Илиева няма особено дълъг списък с любови. По-популярните са след смъртта на съпруга й Георги Илиев. Най-дълго чаровницата се задържа с Николай Иванов-Шванца, а от съвсем скоро време й приписват връзка и с шефа на "Левски" Георги Иванов-Гонзо. Когато е жив съпругът й, Мая не си позволява дори да пуска мъже в къщата, особено ако е сама. Охраната винаги е извън къщата й, споделят запознати.

 

За разлика от съпругата си Жоро Илиев не се славел с верния си нрав по отношение на брака. Още преди това братът на Васко Илиев спи с най-вървежните жени, една от които е Дарина Павлова. По време на съжителството си с Мая Жоро споделя ласки с безчет знайни и незнайни красавици, между които и фолкпевиците Кати и Глория. Никоя обаче не успява да спечели сърцето на Главния освен собствената му съпруга Мая. На нея именно той кръщава и най-голямата си яхта, която по-късно продава - Маями.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени