Снимката, която мина всички граници! Камелия се щракна по нужда (Вижте срамното фото в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/snimkata-koiato-mina-vsichki-granici-kameliia-se-shtrakna-po-nujda HotArena.net
Снимката, която мина всички граници! Камелия се щракна по нужда (Вижте срамното фото в галерия)

Когато ежедневно разглеждаш профилите на фолк звездите във Фейсбук, си мислиш, че си видял всичко. И вече нищо не може да те изненада.

 

Но тогава идва един ден, в който чалга дивата Камелия решава да покаже снимката, която минава всички граници. И HotArena онемя наедно с феновете на певицата.

 

Все сме виждали Камелия да скандализира я от ваната, я по голо дупе или само с лепенки на гърдите. Но да се щракне от тоалетната, това вече е прекалено дори за нея.

 

И тук не става въпрос за обикновено селфи от WC-то, което повечето кифли си правят. Русата фурия се е снимала, докато ходи по нужда! Седнала на клекалото, със събути гащи. А отстрани подскача кученцето й, хванато ей така… за цвят.

 

Както сами се досещате, снимката предизвика бурни коментари.

 

Права ли е Камелия да се щрака в кенефа, не е ли права, защо е публикувала снимка и какво цели, имало ли е отпадъчен материал в тоалетната чиния или не…

 

Все такива екзистенциални въпроси, които подпалиха мрежата.

 

В интерес на истината, повечето потребители защитават певицата, като напомнят, че скандалът й е в кръвта и има право да провокира колкото си иска.

 

А по наблюдателните не пропуснаха да отбележат – капакът на тоалетната все пак е затворен!

 

Вижте снимката по-долу в галерията!

 

7 Коментара

123

преди 8 години

Да,но капака е пуснат................

Коментирай

www

преди 8 години

Русата фурия се е снимала.....ot tova raztoqnie shte i e malko trudno da se snima sama! Snimali sa q v toaletnata i vtoro kade vidqxte със събути гащи?

Коментирай

Нотариус

преди 8 години

Капъкът на тоалетната чиния е пуснат бееееее... :))))))

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Пусни си порно клипчетата :)

Коментирай

Istina

преди 8 години

Ne q oprekvam, neka se snima, ama zashto ne e namerila maaalkompo-podhodqshto mqsto za tova. Tolkova li i svurshiha stolovete vkushti, che po toaletnite klechi. Moje i da e s pusnat kapak, no ne i li e bilo qsno, che tupite jurnalisti samo chakat nqkakva malka izdunka za da i prepishat 100 drugi gluposti, sama tursi provokaciqta i sama si zaslujava dvumislenite komentari za snimkata. Inache kucheto e mnogo sladko i sus sigurnost e navsqkude s neq, dori i v toaletnata :D

Коментирай

d

преди 8 години

Оффф, бе научи се да пишеш бе, селяндур! Кой ще си боде очите да ти чете шльокавицата, че и на всичкото отгоре на втората дума вече със супер идиотска правописна грешка.

Коментирай

Istina

преди 8 години

Намери си занимание, на всеки коментар си като пипер, веднага да се добавиш. Работа нямаш ли си, че само коментираш хората. Тук е за коментари- КАЗАХ КОМЕНТАРИ, а не учители. Ходи проверявай правописа в някое училище! Собствено мнение нямаш ли, а само коментираш другите коментари. Ако искам ще си пиша на древногръцки селтако! Тъпанар недорасъл. Намери си хоби простако ограничен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.