СНИМКИ! Мария - изискана и елегантна и в кухнята! Звездата гостува в Черешката на тортата и се показа като гостоприемна домакиня, готви виртуозно меню

https://hotarena.net/laifstail/snimki-mariia-iziskana-i-elegantna-i-v-kuhniata-zvezdata-gostuva-v-chereshkata-na-tortata-i-se-pokaza-kato-gostopriemna-domakinia-gotvi-virtuozno-meniu HotArena.net
СНИМКИ! Мария - изискана и елегантна и в кухнята! Звездата гостува в Черешката на тортата и се показа като гостоприемна домакиня, готви виртуозно меню

Нова звездна петица влиза в последната седмица за сезона на най-интересното и забавно кулинарно шоу „Черешката на тортата“, узна HotArena.

 

 

Поп-фолк дивата Мария, синоптичката на НОВА ТВ Гергана Малкоданска, бизнесменът Петко Димитров, републиканският шампион по кикбокс Мартин Гаджев и писателят Илиян Любомиров (познат под литературния си псевдоним като Августин Господинов) ще прекарат една седмица заедно, като всеки един от тях ще посрещне и нагости останалите по свой собствен начин.

 

 

Първа в ролята на домакиня ще влезе топ певицата на „Пайнер“ Мария. С помощта на шеф Петър Николов брюнетката ще подготви виртуозно 5-степенно изискано меню. То няма да има нищо общо с балканските манджи, а ще носи финес и елегантност, каквито Мария излъчва навсякъде и във всяко свое начинание.

 

 

Кулинарните компетенции и интерпретации на изпълнителката ще впечатлят дори взискателния шеф Манчев! Не пропускайте „Черешката на тортата“  в понеделник от 20:00 часа по НОВА ТВ.

 

 

Днес Мария пусна няколко снимки в официалната си страница във Фейсбук, на които е в спортна екипировка и с които съобщи на феновете си за участието си в предаването. Певицата заяви, че е в трескава подготовка и загрява физически преди да се захване с голямото готвене. Фотосите, направени в хотел „Маринела“, може да видите по-долу в галерията.

17 Коментара

f

преди 7 години

Бляк. Значи няма да го гледам

Коментирай

Кофти

преди 7 години

"брюнетката ще подготви виртуозно 5-степенно изискано меню. То няма да има нищо общо с балканските манджи, а ще носи финес и елегантност, каквито Мария излъчва навсякъде и във всяко свое начинание" - "Пази Боже сляпо да прогледа". Колкото и статии да си поръча Мара Отварачката, няма да стане по-симпатична на никой! Вместо да се скрие в миша дупка, че да не я одумват каква меркантилна въшка е, тя се навира нявсякъде с парите на собственика си и си мисли, че като си купи внимание и все едно ще излъже някой... Комплексарка!

Коментирай

Сани В.

преди 7 години

А лошо ли е да се опита и кухня,която е далеч от балканската!Какво,не можете да я преглътнете ли............няма да ви се наложи и за това не злобейте! Интересно ми е защо тая лошоча към това момиче,успяло-пробило!Пее,гледа си детето,живее повече от добре с мъжа си и въобще не и пука за вашите комплекси,защото това са хората в Бг.-злобни комплексари,които няма и не искат да погледнат по-далеч от носа си,а това е голям проблем! Какво и защо казвам,може да ме разбере само човек поживял и видял по-далеч от Балканите!

Коментирай

Христо

преди 7 години

Много ми е безинтересна.Лично на мен това момиче няма с какво да ме впечетли.Бих казал че и е много скучно защото постоянно се снима в кухнята в магазина селфита селфита.Вижте ме какво ям,какво си пазарувам,какви маратонки нося.Ами хубаво жива и здрава да е ,но това парадиране дразни хората.

Коментирай

Мхм

преди 7 години

Това, че наричате балканските ястия "манджи" не отнема по никакъв начин от гастрономическата им стойност. Не виждам какво лошо има в "балканските манджи". С тях сме отраснали, с тях сме закърмени. Не е зле човек да не забравя от къде е (даже няма да кажа "откъде е тръгнал", защото във вашия случай няма пътуване и дестинация - или по-точно трябва да кажа в случая на ПР-ката на Мария, която е написала тази статия). Не всичко което е чуждо, непременно е по-хубаво. Няма нужда да сме чак такива гъзоблизци.

Коментирай

Красимир

преди 7 години

ЧОВЕК КОГАТО Е ЩАСТЛИВ НЕ ДОКАЗВА ЩАСТИЕТО.ТОЙ ПРОСТО МУ СЕ НАСЛАЖДАВА!ТОВА ДОКАЗВАНЕ И ПОКАЗВАНЕ ГОВОРИ ДРУГО....

Коментирай

зрител

преди 7 години

В това предаване не е ли задължително сам да готвиш ,то така и баба знае някой да ти помага Нека сама направи всичко и тогава ще си помисля дали да я гледам тая гнида

Коментирай

Нагласени спортни симки

преди 7 години

И аз така правя гимнастика - махове надолу, нагоре и ззадължително с телефона в ръце като Марчиту...

Коментирай

Nel

преди 7 години

Ти дето си поживяла и видяла по-далеч от Балканите, по-полека с квалификациите за хората в България! Това,че не одобряват пренебрежителното "манджи", за българската кухня и то особено в контекст с тази самозабравила се от суета чалга звезда. "Финес", "елегантност", "виртуозност", "излъчване", моля ви, какво е това мазнене и величаене? ! Ами тя е една банална, адски досадна, самодоволна, абсолютно безинтересна персона, с деформирана уста, която живее много шумно по своя посредствен начин. Айде не обяснявайте на хората, обиждайки ги, какво е наистина красиво и стойностно!

Коментирай

Зоя

преди 7 години

Уважавам хората,които дори да не могат да готвят се стараят сами в приготвянето на менюто си.С помощник готвач и баба знае както се казва.Според мен в този сезон най-добре като домакин се представи Ники Кънчев.

Коментирай

браво,Nel

преди 7 години

Браво,Nel!Точно,ясно и много казан на място коментар!

Коментирай

111

преди 7 години

Няма нищо по-комплексирано и натрапчиво от запартъците. То метър и шестедесет, иска да е модел, израснала на село с образование от техникум - ще показва класа. Тези шматки са гледани с присмех и не са приети в нито една класна компания в столицата, не заблуждавайте хората. Селяните тип маринела-вълчо-барбука-гущерови и т.н са обект единствено на подигравки.

Коментирай

Истината

преди 7 години

Самочувствие на гладния си гол Гъзз всичко й е на готово така е най лесно свички знаем стига хвалби става смешно.

Коментирай

Мхм

преди 7 години

На нея ако гъза й е гол, за такива като като теб трябва да измислим нов израз. :D

Коментирай

Веси

преди 7 години

"Виртуозно меню" , но не приготвено от нея.Добре ,че има главни готвачи.И в ред на тази мисъл,защо не направят това състезание между главните готвачи,а не тези "манекени" в кухнята.

Коментирай

позьорка

преди 7 години

Тази освен да позира,да прави чупки,стойки и да показва високият си стандарт на живот,благодарение на мъжете покрай нея,друго умее ли?!

Коментирай

Istina

преди 7 години

Purvo: Mara nishto ne sgotvi. Tam samo sedeshe kato saksiq i samo hlencheshe s neiniq tup detski glasec kato se pravi na kikotna gospojica, a e uj "zrqla" jena, maika, supruga. S tezi drazneshti izvivCHICI na dumiCHKITE super mnogo me drazni. I za da se pravi na interesna, no moje da zacepi, che na BULGARSKI, kakuvto i e maichiniq ezik, ribata se kazva RIBA TON, marche TON! A ne tuna, tova mi mqza kato na svinche zvunche, tq si nqma nikakva predstava za aristokratizum, chujdi ezici i obnoski, no poneje onq debeliqt i tupkach uj se pishe na "evropeec" i tq si pomisli, che i tq go moje tova. Mara mi e tochno kato Bai Ganio po Evropa. Toq Hristian ima po-malko akul i ot Marcheto. Ama ne e lid toq deto qde banicata, a smotlioto koito i q dava

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.