СНИМКИ на родните звезди като абитуриенти - днес модни икони, на бала си - клоуни

https://hotarena.net/laifstail/snimki-na-rodnite-zvezdi-kato-abiturienti-dnes-modni-ikoni-na-bala-si-klouni HotArena.net
СНИМКИ на родните звезди като абитуриенти - днес модни икони, на бала си - клоуни
Много от родните ни звезди с умиление се връщат към спомените и архива от абитуриентския си бал, а други за нищо на света не искат да говорят за това, научи HotArena.

Това е съвсем логично, тъй като мнозина от тях днес се представят за модни икони, а в миналото са изглеждали като клоуни. Представяме ви малка част от родния хайлайф и техните визии на абитуриентските балове.

Бориса Тютюнджиева

Трудна задача се оказва да познаеш Бориса Тютюнджиева. Красавицата е неузнаваема в супер кичозен тоалет като на фолк певица или по-лошо-като на актриса от филм за възрастни. Прекалила е с перхидрола и тежкия грим. Едни са се възхищавали на перфектната й фигура, а други са се чудили как нейните родители са я пуснали да се появи по този начин.

Роси Иванова и Андреа

Певицата и Мис България 2005 са учили в една гимназия. От малка явно Андреа си пада по екстравагантните тоалети. Облечена е с рокля в цвят шампанско, а цепката разкрива бельото й.

Глория

Много преди да стане „Примата на фолка“, Глория получила титлата „Мис Бал“. Майката на певицата, която завършила техническо училище не разполагала със средства, за да й купи тоалет за бала. Но все пак в последния момент ушили рокля, с която е на снимката. Кавалер и бил Недко, с когото излизала по онова време.

Милен Цветков и Камен Воденичаров

Устатият журналист Милен Цветков и Камен Воденичаров имат обща снимка от бала си. В белия си костюм Камен изглежда като истински джентълмен. Харесал си го от списание и му го ушили в шивашко ателие.

Венета Райкова

Червената си рокля за бала Венета купила от магазин на „Витошка“. На снимката позира с единствения си съученик, всички останали били момичета. На балната си вечер е спечелила конкурс за най-добре танцуваща двойка на бала. Партньор й било момче от друго училище.

Галена

За бала си е била издокарана със сребриста рокля с подходяща чантичка и обувки. Не можем да кажем, че роклята й е била стилна., Прекалено много блясък има по нея. Гримът й е бил прекалено силен, но вероятно такива са били тенденциите по онова време, пише „ШОУ“.

Луиза Григорова

Откроява се със стил. Появява се на бала с изчистена синя рокля, а единствените й бижута са били обеци и гривна, както малка кокетна дамска чанта. Тоалетът е донесен от Милано.

11 Коментара

Х

преди 6 години

А снимка на Николета Лозанова на бала й? Защо не покажете?

Коментирай

Класната

преди 6 години

Защото няма завършено средно образование.

Коментирай

???

преди 6 години

Покажете снимка и на Николета, да я видим, ако изобщо е имала бал. Повтори 11 клас и до там май и стигнаха силите. То наистина, на проститутките не им искат диплома.

Коментирай

н

преди 6 години

Много са красиви! И Галена, и Бориса са прекрасни и изобщо не виждам никакво "прекаляване", точно като за ГАЛА и като за БАЛ са си облечени! Стилни можем да сме всеки ден, но само за едно такова събитие можем да си позволим да изглеждаме екстравагантни и бляскави като холивудски / вегарски шоу-гърли. Глория и сега и тогава все си е ослепителна. Андреа по онези години, макар да беше напълно непозната, направи фурор със снимките си в нета - нямаше човек, който да не беше попадал на тези снимки, макар да не я знаехме коя е. На всички ни беше спряла дъха! Беше страхотна мадама по онова време и й отиваше тази секси дързост, която излъчваше. Сега изглежда просто като една отчаяна подута лелка с голяма гуша и зле поставен околоочен коректор, вкопчила се в сексапила си, когато вече на 30 години би трябвало да има и нещо друго, за което да се хване и за което да се самоопределя. Както и да е. На бала си е била истинска кукла! Роси също е била още тогава голяма красавица, но не ми харесва нито косата, нито роклята й. Камен и Милен също са много сладки с тези физиономийки - и двамата изглеждат интелигентни деца с характер и присъствие.

Коментирай

н

преди 6 години

косата, нито роклята й. Камен и Милен също са много сладки с тези физиономийки - и двамата изглеждат интелигентни деца с характер и присъствие.

Коментирай

има-има

преди 6 години

Не знам с какво образование е Николета,но има една снимка из нета от бала й и е потресаваща:)- и кройката на тоалета и цвета му барабар с косата й ще ви оставят без дъх....

Коментирай

*

преди 6 години

" вегаски" де

Коментирай

Nana

преди 6 години

Na Gloriq tyka qko i li4i 4e e ot etnosa

Коментирай

нима?

преди 6 години

Интересно защо не споделихте снимка на Николета Лозанова от бала й.И, каква ли квалификация ще й дадете? Тя на какво ви прилича? Не,че днес е по различна.Там поне е естествена, днес прилича на Донатела Версаче. Всички един какви си,само Минета Лозанова е "незаменима" ха ха Затова й биха шута в търтката.

Коментирай

Аххахаха Да бе да:)))))

преди 6 години

На Донатела Версаче прилича леля Ася, недей да бъркаш! Има една снимка на която особено силно се виждат огромните прилики! Не харесвам Николета, но поне бъди обективен/на, като коментираш!! Тази статия не е за Николета, или греша??? Защо, по дяволите, я споменаваш???? Не можеш без нея или какво??

Коментирай

Е как няма да сте виждали снимки от бала, вие спите с нейна снимка под възглавницата ахахаххаха

преди 6 години

Обсебените фенчета на Никиту не издържат и минута без да я споменат ахаххахахаха ГОРКИЧКИТЕ! Ама иначе я мразите, нали?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.