СНИМКИ! Николета и Никол на Митко Андонов заедно на рожден ден на дъщеричката на Алекс Арабаджиева!

https://hotarena.net/laifstail/snimki-nikoleta-i-nikol-na-mitko-andonov-zaedno-na-rojden-den-na-dashterichkata-na-aleks-arabadjieva HotArena.net
СНИМКИ! Николета и Никол на Митко Андонов заедно на рожден ден на дъщеричката на Алекс Арабаджиева!

Оказа се, че Никол, настоящата жена на бизнесмена Димитър Андонов, който е бивш съпруг на фолк певицата Мария, е близка приятелка с водещата на „Папараци“ Николета Лозанова.

 

Брюнетките заедно отидоха с наследниците си на рожден ден на дъщерята на Алекс Арабаджиева и Стайко Стайков, видя HotArena!

 

Детското парти с родители се състоя в луксозен столичен хотел.

 

Плеймейтката и майката на рожденичката Анабел бяха най-изявени в публикуването на фотоси от купона.

 

Нямаше как да не мине събитието без Алекс, Николета и Никол Андонова да си направят няколко общи селфита.

 

Лозанова бе с дъщеричката си Никол, като двете бяха облечени в еднакви дизайнерски рокли. Никол бе със сина си от Митко Андонов – Ивайло, който пък се опита да предизвика вниманието на наследницата на Божинови с бисквитка.

 

Арабаджиева и синеоката красавица заложиха на бели тоалети. Майката на Анабел имаше венче на главата, малката Никол също. Очевидно е имало някакви изисквания, що се отнася до дрескод на събитието. Или е съвпадение, че флоралните мотиви присъстваха в одеждите на всички дами. Може би сега това е на мода...

 

Анабел също беше облечена подобно на своята родителка.

 

Децата се впуснаха в игри и веселие, докато готините им мами се отдадоха на сладки приказки и вероятно са обсъдили най-новите светски клюки.

42 Коментара

1

преди 8 години

Това трио да не е поздрав за Мария? Новата на Митко Андонов и дъщерята на Ветко и съответно сестра на Владо, с които се говори, че навремето Мария имала вземане даване. Баща и син...това само най-отраканите го могат.

Коментирай

елиф

преди 8 години

Малеееее-нито една от трите не е естествена.Kакви са тези нарисувани вежди,издути джуки.Децата са си деца-те са сладки,но и те натруфени като за карнавал

Коментирай

da be da

преди 8 години

Николета и Никол Андонова са с естествените си устни, за разлика от Ася, която от години си боцка устните и прилича на шаран в устата.

Коментирай

офф

преди 8 години

Последната снимка с Клозета е покъртителна – старите и сандали, късите крака и широките рамена..!

Коментирай

MAQ

преди 8 години

BEZSPORNO NIKOLETA E MNOGO KRASIVA JENA !

Коментирай

офф

преди 8 години

А и като оплюе още " Мара ", може пак някъде да попразнува със заможни жени, ама те след купона ще се върнат в семействата си и парите си, а Клозета ще звъни на Сводник0, за да разбере на кого и къде ще "духа" за пореден път !

Коментирай

Aneliq

преди 8 години

I trite prilichat na TRAVESTITi..........hahahahahah smeshniiiii kato sharani sa zqpnali maiko mila....

Коментирай

offffff

преди 8 години

Panair na prestruvkite,licemerieto,plastikata i suetata! Milite deca,samo dano ne stanat kopiq na roditelkite si,cheee...........UJAS!! MAQ,vsqka edna,s pari,jelanie i mnooogoo plastika,moje da bade krasiva! Nikoleta obache,nqma kak da e krasiva,saglasi se,vanshniqt i prepraven ot Karadjovsko cigane,na bql lebed vid..........xxaxaa,kogo zablujdava! Koq jena za teb e krasiva- amoralnata s prepraven vanshen vid,ili moralnata,dobra maika i sapruga,da rechem........s naturalnite si dadenosti.....Izvini me,nishto lichno,no mi napravi vpechatlenie izkazvaneto ti! Usmihnata sabota i nedelq,narode!!!

Коментирай

ket

преди 8 години

Jenata na Andonov,tochno predi 2 god.beshe simpatichno,semplo momiche! Qvno priqtelstvoto i s NIKOLETKITE,i e povliqlo,napravo pagubno! Stanala e protivna,naduta ,naduvaemakukla!A Andonov.....xax,da ochakva prodaljenie...........

Коментирай

NAnsi

преди 8 години

Vsichki im zavijdate i tova lichi ot km.Zashto e tazi zloba be,hora???!

Коментирай

спомен от миналото

преди 8 години

Караджовката мирише лошо, на спарена циганка. Плътта й смърди. Затова сега сигурно се залива с шишета парфюм. А пък хигиената й беше да повърнеш, много гнусно нещо.

Коментирай

МК

преди 8 години

По-добре от Ася Вакарелска т. е. селска , с голямата чотура и изкуствени ц.... нос, скули, дребен ръст, рядка коса и хахахаха, вечно БИТАТА ДУЗПА! Николета е ПЛОВДИВЧАНКА, а не няква селска лейка, подвърляна от този на онзи. Николета ВЗИМА, това, което иска!!! Браво, Ники, да не ти пука от злобните селяндурски мръвки.

Коментирай

Didi

преди 8 години

Nikoletaaaa ❤️❤️❤️❤️ kolko si krasivaaaaaaaaa samooooo

Коментирай

Голям смях

преди 8 години

И трите си приличат, и то ужасно много, явно хирурга който ги е преправял оперира на конвейр - серийно производство на грозни травестити. Не знам кой би завидял на тия киборги, от естествената им красота няма и помен! А те горките се смятат за красиви......

Коментирай

Дени

преди 8 години

Божичко, какво се е случило с носа на дамата с бялата рокля и въжето на челото??

Коментирай

добър ден!

преди 8 години

Момичето със светлите очи е много нежно и красиво, а бившата на Божинов хахаха с какви смешни сандали кракът и като свински с тях, а с роклята в гръб ахахахахахах смешна е. Другото момиче с венеца някак си показва класа, абе личат си истинските мацки. Тази Николета е като петно между тях.

Коментирай

до da be da

преди 8 години

Ужас! Как може изобщо да сравняваш тази Лозанова с тази красива жена Никол Андонова хахахаха, вие наред ли сте бе??

Коментирай

никлозета

преди 8 години

тая с цвекетата на главата кърти с конската си физиономия

Коментирай

никлозета

преди 8 години

за децата ми е жал ,някак си не стоят естествено ,,,,нито момичето ,нито момчето ,иначе смешните им майки могат да се осират колкото си искат ...

Коментирай

никлозета

преди 8 години

въжето на челото ,ахахаха на врата да си го сложи ,най-добре ахахаха ,,,

Коментирай

XAXA

преди 8 години

ZAVIJDATE IM I NA 3te NA MALKIA PRUST NEMOJE DA IM STUPITE I NA KRASOTATA I NA STANDARTA NA JIVOT

Коментирай

Да ама не

преди 8 години

За стандарт никой не говори! Очевидно е обаче какво е направил "стандарта им" - ОБЕЗОБРАЗИЛ ГИ Е, и ги е обезличил напълно.

Коментирай

ф

преди 8 години

не може да застане до собственото си дете и да го гушне и целуне, а сигурно си мисли как ще изглежда тя на снимката... жалко е

Коментирай

факт

преди 8 години

Наскоро някой писа същото за Курволисия и както винаги сега се опитвате да препишете това на Николета. Всеки прякор на вакарелската вещица после се опитвате да ползвате за Николета. Преглътнете фактите, че ставате смешни, звучите като в трети клас...

Коментирай

супер са

преди 8 години

супер са трите мадами,а това на челото не е въже ,ама кво да прайш...село,селоо.

Коментирай

Za svedenie na NAnsi.

преди 8 години

Podrazni me mnogo,tapiqt ti komentar!Kakvo znachi "vsicki im zavijdate"? 1.Na kakvo?Nikoga,vapreki zavidnoto si blagosastoqnie, povecheto jeni s akal,nqma da se orezilqt,kato tezi kukli!Maiki,saprugi.......xaxaa 2.Napravi si truda i prebroi,kolko sa negativnite i kolko polojitelnite komentari za tezi "dami" tuk!Ta vsichki s negativni komentari LI im zavijdat?DA ama NE!! 3.A ti,bi li iskala da prilichash na tqh,che po komentara ti lichi simpatiqta ti......?xaxa

Коментирай

ами

преди 8 години

"ХАХА", Клозета не може и да си мечтае за стандарта на живот и образованието (не че и е мечта вероятно) на двете момичета ! Тя може да се нареди до тях единствено за селфи, за нищо друго! Старите и ортопедични сандали, прегорялата кожа, репликата на гърба и, детето – аксесоар с изправената коса, за да се хареса на множеството, които критикуват външния му вид, нулевата и обща култура и вулгарното и поведение, няма как да ги впечатлят! Много ще ми е смешно, ако я попитат какво образование има, колко езика знае, от кои точно бутици в чужбина си пазарува..и т.н...Клозетка сигурно трябва да им напише на салфетка името на сайта,от който си купува "Долче и Габаната" за 70 лв + 45лв за щерката–тънкач ..ха..ха..ха !. Едно момиче го е показало в страницата на НЛО, но скоростно е било изтрито ! Останали са само недоволни коментари на момичета, които недоволстват, че са искали да си поръчат нещо...СмЕх..смех ! Може да им поговори за Алисия, тя друга тема и без това не знае! Е, може да се поснима изкуствено и с Николче...То детето не хапе, ама тя откъде да знае, но така, по дистанцирано Клозетка е по–спокойна ..хаха !

Коментирай

ами

преди 8 години

..и изкуствено с Николче, но така – по дистанцирано, че ..Те, децата, не хапят, но тя откъде да знае..хаха !

Коментирай

viva

преди 8 години

Стана ясно защо от сайта толква много плюят по фолкпевицата Мария. Защото Николинка и жената на Митко Андонов са дружки. Не че Мария е цвете , ама поне си гледа детето добре , а тая пачавра като я гледам една хубава снимка с детето си няма,на която двете са силно прегърнати , усмихнати или целунати.

Коментирай

da be , da

преди 8 години

Ako kajete, che Aleks Arabadjieva e krasiva, to az sam Liz Teilar na mladi godini. Grozna i obezobrazena.... Kakvi sa tezi djuki, kakvo e tova chudo? Do kade vodqt parite!!! Za Nikol Andonova moje da se kaje , che e hubava jena. NO , za Nikoleta - q i svalete makiqja i posle shte govorim za krasota.

Коментирай

"барабар Петко с мъжете"

преди 8 години

Николинкеее, ще те пенсионираме с тези сандали? Но, нали са с платформа 20 см и трябва да изглеждаш, що годе на височината на другите две дами. Комплекииииииии!!!! Балон-въздух по налягане си! Ако те пукнат, нищо не остава от теб. Три обезобразени от маниакалност за хубост и величие и пари жени. Никаква стойност! Особено проститутката!

Коментирай

.

преди 8 години

Аман от пози, стойки, кълченета и изкуствени жени! А, тази Николета, на нито една снимка не видях да си целува детето. Винаги то нея, под нейна заръка, а тя вечно целуваща хендито. Ма жена, ти че майка и човек няма да станеш, но поне имай милост към това дето и родила. Пуйка куха и ИЗгубено същество!

Коментирай

Y

преди 8 години

Майкооооо, как е позинала , като ШАРАН Курволета на снимката с Алекс. Не е истина просто! Смяяяххх!

Коментирай

anniken

преди 8 години

тъпи първенюта...грозни, ама наконтени...смешни кокошки

Коментирай

WHO?

преди 8 години

ХА, ПОЗНАЙТЕ КОЙ ( е общия мъж, с който ) СА СЕ ВЪРГАЛЯЛИ И ТРИТЕ "ХУБАВИЦИ".....??? и ОЩЕ ЕДИН ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ..... ХА ХА.... КОЯ ОТ ТРИТЕ СЕ ПОДВИРА И ТЪРСИ ПРИЯТЕЛСТВО С ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ, ЗА ДА ЗАГОВОРНИЧИ И ДА ПРАВИ ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ , КАК ДА НАВРЕДЯТ НА ЕДНА ПЕВИЦА? ПЕЧАЛБА (двуседмична почивка ALL INCLUSIVE) ДО БОРА БОРА ЗА ВСИЧКИ ПОЗНАЛИ ОТГОВОРИТЕ! УСПЕХ! :)

Коментирай

мечетиии и позьорство!

преди 8 години

КуровоЛето, добре копираш прическите и тоалетите, снимките на Адриана Лима и Ирина Шейх и много други. Две умопомрачителни красавици, на които ти минаваш права под читала им и които блестят не само с красота, но и с ум, изискан вкус, маниери, държание ,образование и интелект. Срещу тях да тръгнеш няма да ги срещнеш , пожизнено! Поне помечтай, да си на тяхно място още някоя друга годинка, това ще ти остане!

Коментирай

"Пази Боже, сляпо да прогледне!"

преди 8 години

Е, как бе, Курволета е модната диктаторка (за непросветените и малоумни нейни малолетни фенчета). Късат се да и пращат сърчица и най-различни емо иконки нацъкани с редове в профила и, които и вдигат гарда. Тя, от това се храни духовно. Една е да си моден диктатор- Версаче, Армани и ред други... друго е да подражаваш сляпо на модните тенденции, та дори и да си смешна в това деяние! Но се иска и малко АКЪЛ! Жалка простакеса!

Коментирай

i trite sa grozni

преди 8 години

a deteto na nikoleta e mega debelata svinq imashe edin debelak ot filma zlatniq chlen deto mu vikaha TLUSTOTO KOPELE ta i na neq taka

Коментирай

hhhhhhhh

преди 8 години

КОЙ е общия мъж???

Коментирай

aha

преди 8 години

Tarabanta (nikoleta lozanova) i ferarito (aleks arabadzieva) se sybrali zaedno :D

Коментирай

aha

преди 8 години

Mnogo golema glava ima Nikol

Коментирай

aha

преди 8 години

NIKOLAY MIHAYLOV

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.