СНИМКИ! Новото гадже на Благо – руската версия на Анджелина Джоли (Преди месец Есмерик била блондинка + виж как танцува)

https://hotarena.net/laifstail/snimki-novoto-gadje-na-blago-ruskata-versiia-na-andjelina-djoli HotArena.net
СНИМКИ! Новото гадже на Благо – руската версия на Анджелина Джоли (Преди месец Есмерик била блондинка + виж как танцува)

Новото гадже на българския футболист Благой Георгиев го раздава досущ като манекенка – всеки ден качва по няколко кифленски снимки в Инстаграм, свиване на джуки, силен и обилен грим. Заниманието й обаче е далечно от манекенството – състезателка е по класически танци, видя HotArena!

 

Но все пак... суетата й е в повече, констатират форумци. Дори според тях Есмерик е маниачка, която се старае всячески да прилича на холивудската актриса Анджелина Джоли.

 

И наистина – приликите между двете дами са покъртителни! Но физиономията на истинската Джоли е доста по-нежна и женствена, докато при тази на Есмерик – по-скоро сладникава.

 

Мацето на Благо доскоро е било русо, но родните критици констатират, че повече й отива да бъде брюнетка.

 

Още снимки на Есмерик може да разгледате по-долу в галерията.

 

9 Коментара

т

преди 8 години

Хубаво изглежда момичето на тези снимки. Даже много много красиво. Обаче ако погледнете профила й, ще видите, че нашите медии разпространяват единствените й хубави снимки. На другите изглежда доста мръсна, нечистоплътна, несъразмерна, доста странна, май нещо леко анорексична и съвсем не така, както на тези 3-4 снимки, които са й последните и които се разпространяват из българските медии.

Коментирай

nina

преди 8 години

Аз подозирам , че този си е имал връзка с тази в Русия, а тук е залъгвал Куини- тоест по гадже във всяка страна, да няма празно все пак.Кофти обаче постъпи с Куини, да я залъгва така , това не говори за набожен човек, но все пак и тя много силно се изказваше каква голяма любов било, каква сериозна връзка и то месец два след като тръгнаха.Изглежда този е много силен на любовни обяснения и жестове и кухите лейки здраво му се връзват, че чак и сватби започват да чакат.А иначе този гелосан психопат няма да отиде в рая , като се има предвид колко хора е наранил, ако ще да си татуира още 20 кръста.Не джизъс а юда трябва да му е прякора.

Коментирай

Иво

преди 8 години

Ако не е тази , ще е друга .Благо не може да се спре - избива комплекси . Много харесах един коментар ,че не му достига любов , но ако е празен отвътре и бърка любовта със секса, така и няма да я намери.Изобщо има диагноза тоя пръч , щях да пиша „пич“, но не му подхожда. Аз съжалявам момичетата, които му се връзват .

Коментирай

Sani

преди 8 години

Така е - аз съм психолог и мога да кажа, че хора които сменят непрекъснато партньорите си - т.нар от обществото курви и женкари имат огромна нужда от любов и оценяване.Това поведение е базирано на много дълбоки комплекси , като може би в детството не са получавали адекватна грижа и любов.Оттам имат нужда от вниманието и доказването, че много хора ги харесват, за да запълнят празнината, но тази празнина не се запълва по този начин.Тези хора са за съжаление и най-вече лечение.

Коментирай

:)

преди 8 години

Това и без да е психолог, всеки човек, който направи дори малко усилие да поразсъждава по темата, може да го види.

Коментирай

myau

преди 8 години

Не е рускиня,а татарка :)

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Най–вероятно е така. Но мацето, нашенчето имам предвид, е 18 годишно, простено му е да е до болка наивно и да се върже на свалките на тоа и да си поверва, че е единствена и неповторима. Да, такава ше е, ама за некое свесно и добро момче, а не за тоа зализан лебед със супер комплекси.

Коментирай

Иво

преди 8 години

Много точно го каза! -Юда,а не Джизъса!! Определено не е за рая тоя плужек..не се наеба,не се наскитори,нз цял свят ли иска да изебе тоя бе братче...пууууу да еба и разгонената му семка да еба

Коментирай

11

преди 8 години

хаха, зализания лебед, предлагам това да е новият му прякор

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.