Снимките, от които Джена се черви! Вижте как Джино й мачка задните бузки! (Скандални фотоси)

https://hotarena.net/intimno/snimkite-ot-koito-djena-se-chervi-vijte-kak-djino-i-machka-zadnite-buzki HotArena.net
Снимките, от които Джена се черви! Вижте как Джино й мачка задните бузки! (Скандални фотоси)

С парещи компромати на Джена се сдоби HotArena.

 

Фолк певицата, която се дава за пример като скромна и разумна, лъсна в опасно провокативни пози, и то на яхтата на Джино.

 

Снимките са правени по времето, когато двамата са били заедно, но явно Джена честичко е имала свидетели на любовните си флиртове. При това певицата демонстрира завидно разкрепостено поведение — показва си и най-милото, но не само пред бившия си любим.

 

На друг кадър пък охотно се вижда, как певицата охотно се отдава на ласки, докато е на пристанището край яхтата на милионера. По всичко изглежда, че Джена крие още доста такива скандални кадри, които не би искала да видят бял свят.

 

Джена адски се срамува от тези снимки и дори е готова да плати, за да не излязат наяве, защото настоящият й годеник Наско Стоев бил адски ревнив.

 

Вижте първите от тях САМО ТУК.

18 Коментара

Барабанчик

преди 8 години

Това не е най-мъжката и кавалерска постъпка да предостави тези снимки, но тя си го търсеше с привличането на медийното внимание и злепоставянето му с коментари по негов адрес.

Коментирай

123

преди 8 години

Тоя Гино излезе баси селския бек! И като си помисля, как го превъзнасяха от ББ, колко възпитан, какъв кавалер, как уважавал жените?! Тези снимки най-вероятно са направени без знанието на Джена от близък на Гино и с негово знание и сега, като го отряза си мъсти, като я компрометира, а всъщност излага себе си, жалкар!.Много подло и жалко човече.Още в ББ го прецених какъв човек е, по грозния начин по който скочи на оная фолк певица и начина по който се отнесе с Кичка, като осъзна, че е е аутсайдер в групата, веднага се врътна а застана със силните на деня. В Черешката се държаха вулгарно с певачката , отделно показа липса на елементарно кавалерство към Гери. А начина по който си взел колата, въобще фактът, че си взема обратно подарък от бившата си е доста грозна постъпка, но с тези снимки вече дълбае дъното.Това само показва как ББ ни манипулира, навремето превърна в звезди три глупави женки, сега този господин лишен от елементарно възпитание и такт превърнаха в най-големия кавалер! Да ама ,не ! Истината бързо лъсна!

Коментирай

ужас

преди 8 години

Момичето е с гръб към фотоапарата, сигурно не подозира, че я снимат.А мургавелкото как се е ухилил?! Грозна, немъжка постъпка! Изкарала е късмет, че се е усетила навреме, че е гнила ябълка и го отрязала!

Коментирай

До ужас

преди 8 години

Какво като е с гръб? Няма да усети, че е вдигнал дългата й пола и е заголил задника й? Не казвам, че сега трябва да се показват снимките, но не мога да се съглася, че тя не е можела да реагира, ако й е неприятно това.

Коментирай

Djena's fan

преди 8 години

Ne prilicha na Djena.Dgino iska da si otmasti.Tq e jena ot klasa i edva li shte pozvoli da q snimat po tozi nachin.

Коментирай

yee

преди 8 години

Tova si e Djena,no tozi Djino si umira ot qd che tq se omajva..za tva pravi tezi dolni nomerca! Tupanar

Коментирай

ужас

преди 8 години

Не съм казала това! Тя е с гаджето си на яхтата му, какво лошо има да я пипа гаджето й по дупето, все пак не е монахиня?! Аз написах, че е в гръб и най-вероятно не подозира, че някой близък на Джино я снима, а е видно че той е наясно, защото се е захилил и гледа към снимащия! Снимана я без нейно позволение, тя не обича провокациите, макар че точно това продава, Галена стана известна с порно клип, но просто Джена не е разчита на подобна скандална слава и реклама! Смятам, че Джино й е скроил шапка и сега мъсти, защото го натири и си взе по-хубав мъж.Избива комплекси, като я унижава, ама може да й прави услуга. Дупето й е хубаво, а лоша реклама няма!Но виж той става за смях, няма такъв комплексар просто, тотална излагация и падение!

Коментирай

Seirdzia

преди 8 години

Pada i se na 'Skromnata' Dzena- neka hubavo da ia vidiat badeshtite i rodnini....

Коментирай

567

преди 8 години

Според мен не е тя а той да спре да се излага и да качва снимките сам бита карта е от ондавна не го ли проумява.

Коментирай

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Тъпата туркиня пак се изложи! Абсолютна мутреса

Коментирай

Penko

преди 8 години

Tova e Emanuela v zagovor s neiniq priqtel Djino,za da stane Djena za smqh.Prilicha v tqlo na Emanuela.Tq obicha da varti nomera.

Коментирай

джако

преди 8 години

тя не спря да го обижда което зле говори за нея но страхотно дупе ако е тя де

Коментирай

MM

преди 8 години

Я погледни снимките отново и тогава пиши небивалици!

Коментирай

фен

преди 8 години

Не съм чула никаква обида насочена към него.Това,с което може да го е засегнала е думите, че сега е намерила истинския мъж, на който може да разчита и който я кара да се чувства обичана. Ами може да истина, да е щастлива с това момче, а и фактът че е зарязала предния явно не е била щастлива с него и не е харесвала нещо в характера или поведението му, за което я разбирам Джино не е никакъв джентълмен и не се държи добре с жените.Милият мисли, че като подари едни китки на една жена и отваря вратите е голям кавалер.Да ама не, кавалер е този, който кара една жена да е сигурна в един мъж, един кавалер не би изложил една жена, която уж обичал, като публикува компромотиращи снимки за нея.

Коментирай

Kotarak

преди 8 години

НА СНИМКАТА НЕ Е ДЖЕНА! ДЖИНО СЕ ОСТРИГА ВЪВ ВИП БРАДЪР, ПРЕДИ ТОВА НЕ БЕШЕ С ТАКАВА ПРИЧЕСКА! СНИМКИТЕ СА МЕНТЕ!!!!

Коментирай

alooooooooooo

преди 8 години

parvo toq mangal ne emilioner i vtoro shto ne pisahte koi vi prati snimkite a? spored men lismq che e ot vash chitatel koito v gi prati v facebook drugiq pat blagodarete na chitatelite si ne se pravete na golemi vrazkari zashtoto shte sprat da vi prashtat kakvoto i da e bilo ;)

Коментирай

alooooooooooo

преди 8 години

i snimkite sa v facebooka mu kakvo bila gotova da plati tapacii te sa kacheni v facebook profila mu po starite snimki dobre che vigi pratih da eba vashta mama prosta vaobshte ne i dreme za snimkite shtom sa v facebook ;) daje ne blagodarite i na chitatelite si pumiqri

Коментирай

Loty

преди 8 години

Тапаци, четете по 2 пъти щом не можете от първия път да разберете, какво пише. Това са снимки на двамата от времето, когато са били гаджета, а не от сега.снимките са в профила на "милионера "Гино от много време, защо да плаща Джена за тях , много сте зле

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.