Сочна клюка! Моника отказва да влезе във ВИП къщата, ако Валентин Кулагин е вътре

https://hotarena.net/laifstail/sochna-kliuka-monika-otkazva-da-vleze-vav-vip-kashtata-ako-valentin-kulagin-e-vatre HotArena.net
Сочна клюка! Моника отказва да влезе във ВИП къщата, ако Валентин Кулагин е вътре
Моника Валериева отказва да влезе във ВИП къщата, ако Валентин Кулагин е вътре, разкри HotArena.




Истинска вихрушка от нерви връхлетяла Моника Валериева и тя изпаднала в паническа невроза, когато разбрала, че гримьорът Кулагин ще влиза в къщата на Вип Брадър, разказва нейн приятел от хомо-средите.



Еротичната моделка изгълтала обилни дози ривотрил заради бомбата, че неуравновесения стилист ще дели едно помещение с нея и директно изпаднала в транс на дивана в квартирата си, находяща се над хранителен магазин в Студентски град.



Говори се, че Кулагин знае всички мръсни тайни на Мона, а както знаем той с лекота може да разкаже всичко за нея
и връзките ѝ с Божинов, Михайлов и редица други мъже в националната медия. Приятел на Кулагин - Кевин Колев пък е приютявал Мона в Милано и е ставал свидетел на нейното тайно \"моделстване\" пред заможни гости на хотелите.



Освен това в средите упорито се носи мълвата, че именно Кулагин е интригант номер 1, който е и причината Мона и откривателката ѝ Андреа повече да не са приятелки. С
лед шокиращата вест Мона моментално се обадила на продуцентите на риалити шоуто  и поставила изискване Кулагин да не влиза или тя отменя своето участие.




Сред спряганите за вип-съквартиранти тази година са още: култовата Сашка Васева, противоречивата мисис България - Анита Майзер, моделката Катрин Вачева, която нашумя с нанесения й побой от футболиста Орлин Орлинов, Катя Близнакова - жена на разквача на вицове Венци Мартинов, бизнес-дамата Дарина Павлова, певицата от нафталина Луна и Светлана Василева, придобила популярност като любовница на Гонзо.



HotArena установи, че Кулагин се познава лично с всички от сочените за бъдещите съквартиранти във \"Вип Брадър\" и само в рамките на последните 3 месеца във фейсбук профила му има публикувани снимки с всички тях. Дали това е съвпадение или подготовка за игра с брутални интриги, тепърва ще разберем.



11 Коментара

jenn

преди 8 години

Като ми влезе в полизрението въпросният Кулагин преди време, ми направи впечетление, макар и с пиперлив език и дори на моменти да изгрубява с коментарите ме кефеше. Последвах го във Фейсбук и останах в един момент дори отвратена от него и първото ми впечетление се разби на пух и прах.. Уж много образован и ерудиран, умен и т.н, а сипе жлъч и злоба във всеки един коментар.. позволява си да обижда хора, дръзнали да изкритикуват работата му (абсолютно добронамерена критика, дори по-скоро изразяване на лични предпочитания), плюене по кого ли не и лизане на гъзове на хора, които са му удобни за деня. По това, което публикува съдя, че движи предимно с проститутки и няма да се очудя, ако и той си дава дупето на разни извратеняци.. Тааа мисълта ми е, че преди да съдиш и да квалифицираш, не е лошо да погледнеш себе си. Писала съм и преди, че Моника може да е най-долната проститутка, лягаща си с азни чичовци за 50 лв (както казват Найлона и компания, аз не съм запозната), но поне е човечна и възпитана, личи си, че е добър човек.. Останалите „вип“ утайки толкова се излагат и затъват в сремежа си да я очернят, че няма измъкване.. няма такава жалка картинка..

Коментирай

jenn

преди 8 години

...личи си, че е добър човек.. Останалите „вип“ утайки толкова се излагат и затъват в сремежа си да я очернят, че няма измъкване.. няма такава жалка картинка..

Коментирай

Dezoolator

преди 8 години

Valentin Kulagin znae i razkazva za aborta na Monika ot izvesten politik.Golqm intrigant i porta!

Коментирай

do nikoleta lozanova

преди 8 години

ama kolko ti e podkojno monika valerieva a? statiq sled statiq puskash tuk v saita ili nqkoq tvoq zabludena fenka s meraci za platena prostitutka kakvato si ti samata nikoletke! Pripozna se i v Irena ciganskata striptiziorka i prostitutka ot big brother i zatova taka qrostno q zashtitavash ...nishto chudno i da ti e nqkoq rodnina... za nishto ne stavash valeri te razkara po-burzo i ot alisia navremeto..sega gonete na selo esovete na maika ti v selo karadjovo a neka Monika vzeme honorar ot 50 000 zashtoto e uj tvoq imitatorka... tq e s po-visoka cena ot kolkoto ti vze za vlizaneto si v karticata i tova te vludqva. otkakto valeri ti sprq djobnite rqzko namalqha selfitata po pochivki i skupi restoranti kakto i nosish starite si drehi ot minali godini kupeni ti imenno ot nego, abe vie s nikol qdete li u as???????

Коментирай

успех

преди 8 години

Успех в предаването,желая му да каже и покаже всичко което е запланувал!провокативен,талантлив и искрен сред цялата измислица наречена бг шоубизнес,където всеки повтаря едни и същи заучени фрази!

Коментирай

баце роман

преди 8 години

А ве Митко какъв ривотрил те гони след като го нмяа в Б=я от април месец бе хахаха шушумиго миризлива проста

Коментирай

Алооооо vip ( толкова са вип, затова е с малки букви) БРАДЪР

преди 8 години

Къде оставихте и забравихте най-голямата vip персона на България- Николета Шиши, Главата, Карбовска, Барекова, Ванко 1-ва, Перуките, Митьо Очите-ова, Fiki-ова, бивша Божинова и стотици хиляди знайни и незнайни Лапнипишкова- Лозанова? Смъртен грях сте сторили!

Коментирай

уау

преди 8 години

Този Митко, е голям педал...ама от най-големите злоби и простаци!

Коментирай

мдааа

преди 8 години

Ами той Митко педераса е на Ривотрил

Коментирай

Оле, Боже!

преди 8 години

И този ли палячо ще влиза. Повече от ясно е, че няма да се пуска този канал, но пък това гнусно, гадно нещастно Божие изчадие хептем ще вмирише на АНУС лайна ,това така или иначе долнопробно предаване. Ужас!

Коментирай

Сузана

преди 5 години

кУЛАГИН е един гнусен педераст и един противен гей

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.