Сочни и сладки устни

2490
04 Януари 2012, 14:30


Не всяка жена е доволна от формата на устните, с която я е наградила природата. За щастие обемът може леко да се коригира с подходяща козметика и да не се прибягва до хирурга или пък инжекцията.

 

 

Има няколко начина за визуална измама, чрез които устните ви ще имат обем:

 

 

1. Туширайте естествените очертания на устните с помощта на фон дьо тен или коректор. След това с помощта на молив с естествен цвят направете очертания съвсем близо до естествените такива, за да не бъде много очевидна разликата. След това начервете устните, като внимавате с новия контур, който сте очертали. Също така много важна част при нанасянето на червилото е върха на устните в средата, където се съединяват. Там обикновено повечето жени бъркат. За тази цел точно тази част оставете малко по-светла, с което именно ще придадете повече обем. В тази област нанесете лек коректор, а след това съвсем внимателно и червилото.

 

 

2. Всеки обикновен балсам или гланц за устни, спомага за обема. Ефектът е изключително успешен, ако в краен етап, след като сте нанесли гланца или балсама на горната устна сложите малко преливаща се пудра, а в центъра на устните нанесете малко допълнителен блясък с малко по-светъл оттенък.

 

 

3. За да направите по-голяма обем на устните може да използвате и червилата с два оттенъка, по-светъл и по-тъмен. Нанесете тъмния тон по края на устните, след което го туширайте съвсем леко. Светлия тон ползвайте за вътрешната част на устните, след което изравнете границите между двата тона. Гримът може да приключи, като нанесете блясък в средата на устните, което ще създаде впечатление за повече обем.

Запомнете, че светлите тонове правят устните по-обемни и по-млади, а тъмните-зрително свиват устните.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени