Социоложката Радева се влюби в Пламен Медаров, мъжът й вече не я ще! (Иво: А коя беше Мира?!)

4429
07 Ноември 2013, 12:30


Манипуларорката на общественото мнение се оказа в ролята на изманипулираната жертва. Бизнесменът я използва, тъй като никой друг не се занимава с него, а тя хлътна като хлапачка, разбра HotArena.net.

 

Макар че многократно е споменавала, че подкрепя Марионетката най-вече заради тактическия му подход към играта, истината е съвсем друга. Постепенно чувствата на Мира се превърнали в същинска страст.

 

Още в началото на играта социоложката споделила пред съквартиранти, че най-напред Медаров я очаровал с мускули, стегнато тяло. В лице също бил симпатяга. За това съобщил последният изгонен Мишо Шамара в свое интервю за в. „Всеки ден“.

 

Обаче на никой не му се вярвало, че страдайки по мъжа си Иво, който напусна в една от първите седмици, Мира ще скочи толкова бързо на друг мъж, скандално по-млад от нея.

 

Близки до отношенията на Радева и новия й, споделят, че той се отдал на живот, след като излязъл от Къщата. Дори вече се натъжил, когато дните до финала намаляват и половинката му отново ще излезе навън.

 

Дори в лайф епизода в понеделник той попита „А коя беше Мира?!“, след което сподели, че е разочарован, че тя подкрепя човека, който най-много го е тормозил във „ВИП Брадър“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
6
преди 4 години
-3
Мира не е влюбена,а вие изпростявате.Мъжът и е голям шемет,а Пламен си е пич отвсякъде-говоря зя външния му вид.За характера не мога да преценя-по принцип предаването излъчва каквото му изнася за да има интриги и гледаемост.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
tonybal
преди 4 години
-3
Защо се излагате hotarena,къде чухте че се е влюбила, не пишете глупости, големи идиоти сте, жълтури
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо
преди 4 години
-3
Вихъра на дъртата курва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени