Софи Маринова банкрутира (Виновни са досадни братя, снахи и любовници)

2184
09 Септември 2013, 13:30


Фолкзвездата Софи Маринова е останала без пусната стотинка заради многобройните си харчове по роднините, научи HotArena.net. Изпълнителката на „Стари рани” издържала цялата си рода, но тъй като фамилията ставала все по-голяма и алчна, Софка просто не смогвала.

 

„Нищо не мога да заделя! Ето, клип трябва да снимам, имам нова песен, а нямам 8000 лева да платя на режисьора. Заем ще търся, че е нещо страшно–всеки мен чака. Ама накрая ще ми писне и ще им тегля ситирите”, вайка се Софка.

 

Откакто стана известна Софи се е нагърбила с тежката задача да издържа цялата рода. В това число влизат не само родителите и братята й, но и снахи, племенници, бившия й съпруг Петър и цялата му рода, редом с бащата на сина й Дачо.


За да смогне с исканията им Софка работи неуморно, за да може да задоволи всичките им прищевки. Купува апартаменти, ремонтира ги и ги обзавежда, а също така и пари за харчене отпуска всеки месец.

 

Изпълнителката стигнала до там, че на всеки празник трябвало да влиза в ролята на Дядо Коледа. Обсипвала с щедри подаръци многобройните си роднини, затова близките й с трепет очаквали всяко нейно пътуване до родното Етрополе.

 

След като преди две седмици бившият любим на Софи бе арестуван по обвинение за пренасяне на наркотици в Италия, всичко опряло пак до певицата. Бащата на Дачо Петърчо телефонирал на звездата с молбата да даде 3000 лева за адвокати и 5000 лева подкуп за съдията.

 

„Какво да правя–дадох! Тамън си бях спестила парички за клип, и ето, хвръкнаха за адвокати. Мога ли да откажа?”, вдигнала е ръце певицата. Колегите й коментират, че макар милиони да минават през ръцете й, Софи била буквално на границата да банкрутира, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени