Софи Маринова бие Гринго за сватба, работят ударно за бебе

1898
03 Октомври 2016, 12:00


Фолкпевицата Софи Маринова бие гаджето си Гринго да се ожени за нея, разкри самата тя. Въпреки бурната им връзка, изпълнена с предизвикателства и бой, днес те обмислят да направят най-сериозната крачка в живота си, научи HotArena.

Софка е 10 години по-голяма от Гринго, но двамата споделят, че това никога не е пречело на любовта им. Софка споделя, че веднага е намачкала чаршафите щом се е запознала с него. „В края на ноември правим една година. На втория ден си го харесах и нещата си станаха“, казва Софи Маринов. В момента двамата мислят за сватба и са готови за тази стъпка. „Ще има сватба. Официално не съм и предложил, но ще го направя скоро. Предложението обаче няма да е в България“, казва бившият охранител.

В началото на връзката двамата се карали непрекъснато. „Изглаждаме си ги тези неща, но ако кажа, чене се джвънгаме ще излъжа. Винаги съм казвала, че това е огънят на любовта. Да има ревност, но не крайна, само да си се гъделичкаме леко. Не ме гали често, но като го прави ми е много хубаво“, споделя Софка.

След фалшивата бременност на Софи преди няколко месеца, днес двамата мислят официално за това. „Не спираме да си работим за бебе, но това си е божа работа. Гринго много иска момченце, но и на двамата са ни казвали, че ще имаме момиче, разказва още певицата цитирана от „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени