Софи Маринова напира за „Смени жената“ след култовия епизод с Валя и Моро! Иска да ги снима и в клип (Подробности)

10949
31 Март 2017, 11:39


Фолк дивата Софи Маринова се е впечатлила от петия епизод на реалити шоуто на Би Ти Ви „Смени жената“, в които взеха участие колоритните герои Валя и Моро от „Къртицата“, които обиколиха и Европа в друго предаване, узна HotArena.

 

 

В размяната на съпруги участваха Димитър и Милена – семейство, което не толерира вредни навици и живее природосъобразно, здравословно и културно. Илиеви пък са на другата крайност – палят цигари от сутринта, вечер ядат мазно и бял хлебец и пият по кило ракия, под ритмите на люта чалга. Милена сутрин става, пие топла вода с куркума, след което започва да медитира. Вечерта семейството й се храни само със салата в обща купа, от която всички си взимат. Мъжът й Димитър й помага в домакинството, а това за Валя не е „мъжко“ и манията на Милена по здравословния начин на живот не е нормална и не е присъща за хора, които живеят в 21 век и ги нарече „талибанЦи“.

 

 

С няколко думи – в петия епизод  на „Смени жената“ с танахме свидетели на колосални различия на всички нива. Именно от него произлязоха и куп бисери, които чухме от устите на ромското семейство. Валя, например, спомена, че с Моро слушат модерна музика – Софка и Азис и то вечер, докато главата на къщата си пийва, но не много, а само по „литър ракия и едно канче“. Сутрешният коктейл на Милена – топла вода с куркума за Валя е „смути с куркумаТ“ и е нещо ужасно в сравнение с традиционното за нея „кайве“. След като наложи своите правила на Димитър и сина му, ромската перла си запали най-накрая любимата цигара без „въобще да й пука, че лукът е лев и двайсе“. После им наготви мазни пържоли с пържени картофи и им показа какво се нарича „ромска медитация“. Пусна лютия кючек и накара Димитър да заиграе с нея, след което заключи: „Oня, братко, се разцепи като щайга с ягоди, ще ми се прави на 6 без 10, че не слуша чалга!”.

 

 

След като е изгледала епизода, Софка проявила желание и тя да се включи в предаването с Гринго. Сметнала, че може да бъде по-атрактивна от Валя и Марин Илиеви. Но не може да отрече и техния колорит, и й минала издея през главата да ги снима в свой клип. Дали ще я видим скоро в „Смени жената“ по Би Ти Ви, предстои да разберем!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени