Софи Маринова прави черни магии на жената на Тони Стораро (15 години греховна страст свързва звездите)

2489
14 Декември 2015, 17:00


Вече близо 15 години Софи Маринова прави отчаяни опити да върже до себе си Тони Стораро, разбра HotArena.

 

През цялото време ромката е въздействала на него и семейството му с черни магии, които лично е забърквала, пише „Всеки ден“. Че има нещо повече от колегиалност между Софка и Тони се говори от край време, след като през годините изпълнителите неколкократно са били хващани в опасна близост.

 

В приятелска компания изпълнителката на „Стари рани“ е споделяла, че Тони е мъжът на живота й и тя копнее да прекара дните си с него като законна негова половинка.

 

В опитите си да бъде с бащата на Фики обаче, Маринова е стигнала и до крайни мерки, боравейки със силата на черната магия. През годините тя няколко пъти е правела заклинания, с които е целяла да затрие съпругата на Тони – Валя, надявайки се, че след раздялата именно нея ще избере осиротелият Стораро.

 

Съпругата на Тони – Валя, е споделяла неколкократно, че е намирала в дома си странни предмети, които я притесняват. Освен това от страх да не бъде омагьосана тя вече не пази никакви подаръци в дома си, а всичко получено го преподарява на близки и познати.

 

Валя знае, че Софка й прави магии. Преди година и половина по телефона й се обади един ходжа, който директно й каза, че Софи Маринова му поръчала да й направи магия, с която да я затрие. Даже платила 5000 лева. Ходжата обаче взел парите, а не извършил ритуала както трябва, защото знаел, че това е голям грях. Той обаче се обади на Валя и я предупреди да внимава, защото Софка явно е готова на всичко, за да й вземе мъжа“, разказва близък до Валя.

 

В тесен приятелски кръг Софи призна, че бебето, което абортира в началото на тази година, е било заченато от Тони Стораро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОДЖАТА
преди 2 години
-1
СОФЧЕТО ДА ОТКЪСНЕ ОТ ПИЧОКА СИ ЕДИН КЪДРАВ КОСЪМ И ДА ГО ВЪРЖЕ НА УЧКУРА НА ТОНИ СТОЛАРО! И ТАКА МАГИЯТА ЩЕ ФАНЕ! АКО СИ Е ИЗБРЪСНАЛА ПИЧОКА, ДА ЧАКА ДОКАТО И ПОРАСНЕ НОВ ГЪСТАЛАК!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени