Софи Маринова разваля магия

1728
25 Октомври 2014, 14:00


Несполуките, които в последно време изживява Софи Маринова, я изпратиха до прага на ясновидка, научи HotArena.net.

 

От няколко месеца насам популярната чалга певица си била втълпила, че е жертва на магия, заради което хукнала по врачки и баячки да й развалят лошата енергия, пише в. „Всеки ден“.

 

От близо година насам ромската перла търпи абсолютни неуспехи в кариерата си. Макар да издаде няколко нови песни, парчетата й така и не се превърнаха в хит, а застоя в професионалния й живот е на път да изпразни тотално банковата й сметка.

 

Ако до преди години смуглата красавица е реализирала по 15-20 участия месечно, то в момента тя има не повече от 5 ангажимента за 30 дни, отчитат огромния спад в концертите на певицата от продуцентската й фирма.

 

Не само забоксувалата кариера обаче е проблем на Софи в момента. На дневен ред тя недоволствала и от личния си живот, който е в пълен застой откак половинката й Дачо я заряза. Всички тези негативни предпоставки накарали изпълнителката на „Стари рани” да си мисли, че е жертва на магия.

 

Мургавелката веднага се свързала с позната на майка й от родното Етрополе, която е известна с дарбата си да гледа в бъдещето и да открива и разваля различни негативни въздействия. Според гледачката Софи имала направена черна магия от нейна завистница, която трябвало да срине както кариерата й, така и личния живот.

 

За да помогне на певицата ясновидката не поискала никакви пари в замяна. Единственото, за което помолила популярната си клиентка, е да пее на сватбата на дъщеря й след 2 месеца.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени