Софи Маринова с любовник милионер

2745
22 Юли 2014, 13:09


Софи Маринова е много влюбена, издадоха нейни близки.


Ромската перла от месец излиза с богат мургав свой събрат, но все още не смее да го представи пред медиите, показала го е само на приятелките си, узна HotArena.net.


Любовта между двамата пламнала случайно, но нещата се развили много бурно и Софи бързо се пуснала по течението на новата връзка. Заможният ром отдавна бил почитател на творчеството на певицата, но двамата вечно се разминавали.

 

В началото на лятото Маринова е била на частно парти в дома на известен ромски клан, а въпросният мъж е бил сред гостите. След като Софи приключила с ангажимента си, богаташът отишъл да я поздрави и да се запознае с нея. Той е поканил да остане на партито и така от дума на дума двамата разменили телефоните си. Още след първата им среща насаме те усетили, че нещата между тях ще се получат и продължили да се срещат, разкриват приятели на новоизлюпената двойка.
Нейни близки издадоха, че изпълнителката се чувства много добре, намерила е сродната си душа и е била много щастлива. За сега Софи иска да види как ще се развият нещатната с въпросния левент и чак след това ще афишира връзката си, пише Всеки ден.

Новият мъж на ромската перла е на възраст около 40-те години, поддържан е и изглежда много добре, коментират дружките на Маринова. Той впечатлил изпълнителката с галантното си поведение и със скъп подарък при една от срещите им – златно колие.

Всеизвестно е, че Софи е голяма почитателка на всичко лъскаво и най-вече златно. Преди години тя шокира аудиторията, като поръча златно колело на сина си Лоренцо. Ромката тогава се оправда пред критиците, че сама си е изкарала парите, обича златото и не вижда нищо лошо в това да си харчи за каквото прецени. Новият й любим бил наясно с този факт и улучил в десетката със златната изненада.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени