Софийски екшън: Любовник преби Любо от „Те”

2298
22 Август 2013, 13:00


Бившият вокалист от група „Те” Любо си изпати здраво от свой любовник. Полуделият от ревност партньор го пребил от бой и избил всичките му предни зъби, научи HotArena.net.


Грозната случка се състояла преди доста време, но Любо все още бил стресиран и притеснен. Той дори не смеел да си хване ново гадже от страх, че побойническият екшън може да се повтори.


Връзката между вокалиста и приятелят му украинец била много силна. Дори в знак на гореща обич Любо поканил любовника си да живее с него.


След като украинецът се нанесъл в апартамента на певеца, показал истинския си характер. Той се оказал болезнено ревнив и агресивен.


Веднъж, след едно от участията си в софийски клуб Любо се прибрал в апартамента си с намерението си да отпусне в интимна близост и ласки, но бил посрещнат от неочаквана реакция. Любовникът му бил бесен от закъснението му и дори не му дал възможност да обясни защо е закъснял.


Нахвърлил се върху него с юмруци, пребил го и му избил предните зъби. След отвратителната сцена Любо скъсал с него, като го изгонил от дома си.


Сега обаче певецът сериозно се притеснява, че бившият му може да се върне, търсейки отмъщение, пише „Всеки ден”.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.34 mb
total execution time: 90.162992477417 miliseconds
mysql execution time: 26.999711990356 milliseconds