Софийски екшън: Любовник преби Любо от „Те”

2545
22 Август 2013, 13:00


Бившият вокалист от група „Те” Любо си изпати здраво от свой любовник. Полуделият от ревност партньор го пребил от бой и избил всичките му предни зъби, научи HotArena.net.


Грозната случка се състояла преди доста време, но Любо все още бил стресиран и притеснен. Той дори не смеел да си хване ново гадже от страх, че побойническият екшън може да се повтори.


Връзката между вокалиста и приятелят му украинец била много силна. Дори в знак на гореща обич Любо поканил любовника си да живее с него.


След като украинецът се нанесъл в апартамента на певеца, показал истинския си характер. Той се оказал болезнено ревнив и агресивен.


Веднъж, след едно от участията си в софийски клуб Любо се прибрал в апартамента си с намерението си да отпусне в интимна близост и ласки, но бил посрещнат от неочаквана реакция. Любовникът му бил бесен от закъснението му и дори не му дал възможност да обясни защо е закъснял.


Нахвърлил се върху него с юмруци, пребил го и му избил предните зъби. След отвратителната сцена Любо скъсал с него, като го изгонил от дома си.


Сега обаче певецът сериозно се притеснява, че бившият му може да се върне, търсейки отмъщение, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени