loading...
loading...

Софиянска уреди Никол Станкулова с милионер! (Подробности)

5683
12 Август 2013, 18:00


Ива Софиянска урежда Никол Станкулова с гадже — милионер, дочу HotArena.net. Красивата синоптичка и близката й приятелка напоследък все по-често са заедно.


Бременната половинка на Антон Божков успя покрай сватбата и медения си месец, да уреди и приятелката си с ново гадже. Тя е запознала Никол с няколко млади мъже от компанията на съпруга си.


Всичките до един са не само привлекателни, но и изключително богати. И макар да не могат да се мерят с бившето гадже на Никол–Ангел са достатъчно стабилни финансово.


Вече няколко месеца Никол е сама, след като се раздели тихомълком с един от най-богатите мъже в страната. Бившето гадже на синоптичката притежаваше семейно състояние от 150 милиона лева- летва, която трудно се надскача.Двамата бяха заедно няколко години, но отказът на Никол да се раздели с родителите си, за да създаде свой дом и семейство станаха повод за окончателната им раздяла. След разрива синоптичката се впусна в бурния нощен живот на столицата, но очевидно не се забавляваше из клубовете в София.

 


Приятелката й Ива Софиянска обаче решила, че съвсем скоро ще събере близката си дружка с нов милионер. И вече се оглежда за подходяща партия за Никол, пише „България днес“.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени