Софиянски омъжи ТАЙНО голямата щерка (Крият кой е бащата на внучето Стефчо)

3949
29 Август 2014, 11:12


Стефан Софиянски омъжи най-голямата си дъщеря Елена тайно, узна HotArena.net.

 

Без кой знае какви приготовления и много шум, Елена каза „Да“ на плаба на къмпинг Градина.

 

Там поляха сватбата на първородното му дете с 30- и няколко годишния Лъчезар Йорданов, един от собствениците на добре известното сред младите заведение „Баш Бар“, където всъщност се проведе тържеството.

 

И ако се чудите защо когато средната му Дъщеря Ива се омъжи са сина на Васил Божков Антон нямаше неосведомен за събитието в държавата, а венчавката на Елена се пази в тайна, причината съвсем не е една.

 

Най-напред най-голямата Софиянска вече е била омъжена веднъж, но кога е станало, колко е продължил бракът и кога се е развела, е пълна мистерия. Знае се единствено името на благоверния – Иван Крусашки, който фигурираше и като неин бизнес партньор във фирма „Брест енерджи“, занимаваща се с производство на електрическа енергия от слънце и вятър, пише Всеки ден.

 

По-любопитното обаче е, че 32-годишната в момента Елена ражда момченце през 2007 г., но бащата не е съпругът Иван. Малкият се казва Стефан и е кръстен на известния си дядо, но информацията за презимето и фамилията на внучето е напълно апокрифна. Политическият елит е категоричен, че именно това е голямата тайна на славното семейство и никой от членовете му не обича да говори за бащата на детето на Елена. По-информираните обаче са наясно, че таткото на Стефан Софиянски–младши се казва Димитър Спасов, но е по-известен с прякора си Митко Каратиста. Младежът има охранителна фирма, забърква се често в мелета и най-редовно го бъркат със сикаджията Димитър Стефанов, който му е адаш по прякор.

 

Каква е причината Елена Софиянска да гледа сама сина си и да не говори за бащата на детето, отново е пълна мъгла. Факт е обаче, че младата дама е успяла да намери втори баща за малкия Стефан, който, по думите на близките им, е спечелил сърцето й с отношението си към сина й. Лъчезар е професионален барман, лятото е в заведението на морето, а зимата – в това на Банско. Дали след сватбата с Елена ще се включи в нейния бизнес, предстои да се разбере.

 

Още от 26-годишна най-голямата от трите дъщери на бившия кмет върти няколко успешни фирми. Едната от тях е в сферата на земеделието, с която доскоро усвояваше средства от ЕС и имаше ексклузивна права да е в списъка на избраните консултанти по проекти. През 2012 г. Софиянска направи и първа копка на завод за замразени плодове, зеленчуци и конфитюри в Лясковец, а пък с бившия си мъж Иван се изявяваше в енергийната сфера.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени