Софка категорична: Няма да съм булка на Гринго! (Не побоищата, които й нанесе, а роднините й не я дават, а причината - да не й вземе парите)

1042
22 Юни 2017, 17:00


Софи Маринова размисли и няма да вдига сватба с гаджето си Гринго, узна HotArena.

 

Певицата се отказа от венчавка, защото се опасява, че ще развали магията на любовта й. „Ще се задоволя с годежен пръстен. След време с приятеля ми може да подпишем, но сега ни вълнуват други неща”, цитира „Уикенд“.

 

Гласовитата циганка отдавна е забравила шамарите, с които любовникът й я посиняваше в началото на връзката им. Самият той обаче още не може да си прости, че я пребивал. За да не му тежи споменът от юмручните изпълнения, Гринго постоянно търси аргументи в свое оправдание. За свое успокоение си повтаря, че ревността го е подтикнала да раздава мощни тупаници по лицето и тялото на Софка, а и певицата имала вина, защото наранявала гордостта му. 

 

Така стана, че ми засегна егото и затова се случиха тези неща. Не беше хубаво стореното, срамувам се от него, но добре е, че го превъзмогнахме”, споделя страховитият на външен вид мускулест младеж с каубойски прякор.

 

След няколкото устроени кьотека, Гринго сам решил да сложи край на скандалите с Маринова, предлагайки й да се разделят. Двамата обсъдили офертата му и стигнали до извода, че не е необходимо да късат. Биячът обещал в бъдеще да не посяга на певицата, а тя му се заклела да не му дава поводи за ревност и да не дразни честолюбието му. Оттогава досега всичко помежду им е като в приказка.

 

Роднините на Софка са причината тя да се откаже от сватбата. Мургавите братя, сестри и братовчеди първоначално се зарадвали на намерението й да мине под венчило, но като размислили, взели да я разубеждават. „Хубаво нещо е женитбата – три дни ядене и пиене. Да, ама ако после младоженецът сложи ръка на парите ти, какво ще правиш? Той е мъжът в семейството, той ще се разпорежда. Като нищо ще ти забрани да ни издържаш”, рекли на Маринова членовете на фамилията.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени