Софка с 25 бона бакшиш от Красьо Черния от участие на черно

1670
20 Август 2014, 12:00


Софи Маринова, а не Магда се оказа, че е любимата певица на мафиота Красьо Черния, научи HotArena.net.

 

Жената глас най-често забавлява кадровика на съдебната власт, получавайки за това космическия хонорар от 25 000 лева, от които не е отчела и лев нито на продуцента си, нито на държавата, пише в. „Всеки ден“.

 

Известният си със страстта си към пищни гуляи Красьо е привиквал многократно на частните си партита Софи Маринова. Макар дълго време в обятията му да бе друга изявена чалга певица – Магда, то плевенският бизнесмен с ланците и компанията му обичали да бъдат весели единствено от Софка, по която пръскали буквално хилядарки, за да изпълнява любимите им ромски, турски, гръцки и сръбски парчета.

 

Участията на Софи Маринова пред тайфата на Красьо минавали като частни партита, като всеки път хонорарът се договарял допълнително, според това колко часа ромската перла ще вие глас. По официална тарифа за час програма пеещата ромка се разписва срещу 4000 лева, но след няколкочасови запивки с Черния Софи се хвалела пред приятелки, че си е тръгвала с 25 000 лева бакшиш. Огромните хонорари, които певицата прибирала от лобиста, оставали само за нея, тъй като тя не уведомявала продуцентите си, че има участие във въпросната нощ.

 

Запознати разказват, че бившата половинка на Красьо – чалга певицата Магда, изобщо не била долюбвана от компанията му – все изтъкнати мъже от държавата. Творчеството на миньончето било низвергнато от приятелите на Черния и Магдето нито веднъж не се изявила пред тях като певица  заради тъпите си песни.

 

Освен Софи Маринова, друг любим изпълнител на Красьо бил Тони Стораро, само че заради препълнения си с участия график етническият турчин много рядко поемал ангажименти на черно, колкото и доходоносни да са те.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени